- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Што е со ретардираново копиле Ферер ?!?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај нека се расчекне нешто, нека ја предаде да го ебам црепот глуп. секако нема да ми намали ништо на листот со тој мизерен коефициентШто е со ретардираново копиле Ферер ?!?!?
Дека ми ги дава затоа Баерн 0-0 на полувреме е племето нивно смрдено..сигурно гол ќе дадат и 1-0 ќе останиАјде бе Атлетико 2+,само на Џони му ги дава овие,мене не.
Само што пишав 1-0
После лесно било 2+ да фаќашДека ми ги дава затоа Баерн 0-0 на полувреме е племето нивно смрдено..сигурно гол ќе дадат и 1-0 ќе остани
додека истото важи за Сити шо да кажам,педерите дадоа гол и толку не играат повеќе копилињата
Пфффф,уште Сити 1или3+ за пари.Ајде бе Атлетико 2+,само на Џони му ги дава овие,мене не.
Само што пишав 1-0
Те гледам нон стоп го играш овој тип. Реално полоша комбинација немам видено од 1 или 3+ на фаворит. Ако не биде 1, тогаш ти треба 1:2 или 2:2, па сега замисли се колку е реално гостот да даде 2 гола. Имаш еден пример, кога си фатил утакмица со овој тип со резултат 1:2, 2:2?Пфффф,уште Сити 1или3+ за пари.
Не зафркавај, супер си е типот, само кој знае да го игра....Те гледам нон стоп го играш овој тип. Реално полоша комбинација немам видено од 1 или 3+ на фаворит. Ако не биде 1, тогаш ти треба 1:2 или 2:2, па сега замисли се колку е реално гостот да даде 2 гола. Имаш еден пример, кога си фатил утакмица со овој тип со резултат 1:2, 2:2?
Стеауа прошлиот викенд.Те гледам нон стоп го играш овој тип. Реално полоша комбинација немам видено од 1 или 3+ на фаворит. Ако не биде 1, тогаш ти треба 1:2 или 2:2, па сега замисли се колку е реално гостот да даде 2 гола. Имаш еден пример, кога си фатил утакмица со овој тип со резултат 1:2, 2:2?