Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.551
Да сум на твое место би си легнал и ќе станам утре на раат да видам дали ќе живеам на фотосинтеза или пак ќе имам нов телефон

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да сум на твое место би си легнал и ќе станам утре на раат да видам дали ќе живеам на фотосинтеза или пак ќе имам нов телефон
Баце, не сум некој тенис експерт ама овој Иснер висок, сервер, не многу подвижен и ти на него играш на 1.3 квота на ЗЕМЈА? Ај да не биде се праам паметен и ти мрчам ама сервер на турнир на земја кој е од серија 250 не иде во глава ама ич за вака солена уплата. Жал ми е
Не го слушам Ставро веќе, многу статистички игра.![]()
Zagreota sum![]()
Sock + Van Uytvanck ете ти еден дабл од менеBedene I Gimeno da tepaat? Mislenja analiza
Весели е подобар играч од Бедене. Е сеа кој ќе тепа не знам, зашо Весели не е во форма, а Бедене игра во животна форма. Мада, на турниров Весели почна да игра добро. По мене денес Алмагро, Кис и Радванска се зицерчиња.Bedene I Gimeno da tepaat? Mislenja analiza
Vcera me izgore flipkens ne igram veke protiv nea a mislam smidlova ke I zeme set na cornet 1.8 koef vredi da se probaSock + Van Uytvanck ете ти еден дабл од мене
Шала на страна али тоа што премногу гледаш меѓусебни дуели мислам дека не е секогаш добро. Пример вчера за Гиралдо стварно немаше врска што пред тоа два пати имаше ко стока изгубено од Јанко.Паметно, и јас понекогаш не се слушам самиот себе.
Шала на страна али тоа што премногу гледаш меѓусебни дуели мислам дека не е секогаш добро. Пример вчера за Гиралдо стварно немаше врска што пред тоа два пати имаше ко стока изгубено од Јанко.
Абе ужасен е кога двајцата би биле во добра состојба. Типса две години рекет нема фатено во рака, не знам што сакаш подобро од ова... Исто беше и со Цепелова во Мајами, јас ти викам запаление на белите дробови имала, не тренирала уопште, ти ми викаш Гергес ментална, без план Б, итн итн. Ја разбирам и те сфаќам дека тоа е така во нормални околности, ама во вакви вреди да ги изиграш.Се разбира дека има врска. Тенисот е индивидуален спорт, и меѓусебните дуели имаат многу врска, посебно во женска конкуренција. Санти против Типсаревич на 1.35 е ужасен тип, без разлика што помина.