- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.967
- Поени од реакции
- 9.596
во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градовиА, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градовиА, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Аха, значи само локации во неколку градови е затворена. Мислев општо низ цела МК дан е затворена.во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градови
Isto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.А, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Ако, грешки сме луѓе праимеIsto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.
Ups ne procitav kako sto treba,pomisliv deka prasa za pravilata.![]()
@Џони Вајсмилер ја играш Монако 1 ? Оти светна 1:0 и ја вратија па да си прашам...
Јадам гомна никој не ме слуша,ја пуштив 2-2и3+ 4,20 беше во Копачка за 50 ама чекам уште други 5Уплата што вреди 1000е Епинал-Ред Стар 2ка,т22+..
Беа бар за поништување?Одиграо 1Х на Фиорентину.
Судаја поништио два гола виолетове.
Оправдано, првиот фаул, вториот офсајд. Само нема да веруваш ЈувенташБеа бар за поништување?