Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градови

А, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Isto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.:icon_mrgr:

Ups ne procitav kako sto treba,pomisliv deka prasa za pravilata.:)

Isto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.:icon_mrgr:

Ups ne procitav kako sto treba,pomisliv deka prasa za pravilata.:)
Ако, грешки сме луѓе праиме :D

Уплата што вреди 1000е Епинал-Ред Стар 2ка,т22+..
Јадам гомна никој не ме слуша,ја пуштив 2-2и3+ 4,20 беше во Копачка за 50 ама чекам уште други 5 :love:

Како немам пари сигурно ќе ја ставев сингл

Добро бе маму му ебам, се отепаат со рука играње играчиве на Монтпеље и не свирна копилето све да му ебам.

Sosiedat dava gol .... Mojs mamata mi ja ebA :) i over 16 korners :D[DOUBLEPOST=1428434902][/DOUBLEPOST]Жими кур ќе даат сосиедат гол ..... половина не пројдоа :)

Последно уредено:
Да ги пцујам малце Копачка :

Барса - Алмерија ГГ 2,3 НГ 1.15

Кој ги уче овие морони за поставување коеф ??

Дортмунд 15 корни + .... ваљда нема 10 минути да нема корнер ...

Фиренца ме разочараа ... 12 корни ги играм , не пројдоа половина а требаше да гризат .... примија глуп гол и тоа е ... а и ГГ ги иам ...

#Magic @Џони Вајсмилер помагај !

Еднаш бе, еднаш да го фатев овој Дортмундот сезонава. Може преку 15 пати ги играв. Цело време ред било, ред било...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom