Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве частам 1,5 коеф. Леверкузен - Баерн 1пол. 0-1 гол и 2 пол. 0-3 гола - ПЛЕЈ ИН

Морам уште ова и крај:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:
11146183_478794705605461_8927110720111318620_n.jpg

Не пратам ептен челинџери и знам дека на земја не се игра ама..2 и нешто квота за Типсаревиќ не е ок квота ? Мора да се врати полека и он на некое сасвим ок ниво а игра против некој анонимус што е впрочен и квалификант на турниров..шо знам..

Не пратам ептен челинџери и знам дека на земја не се игра ама..2 и нешто квота за Типсаревиќ не е ок квота ? Мора да се врати полека и он на некое сасвим ок ниво а игра против некој анонимус што е впрочен и квалификант на турниров..шо знам..

пиша стефан он имаше тешка повреда 2 години паузираше..

Се мислев меѓу ГГ и 3+ за Гленавон- Клифтонвил. 5:0 крај, ја имам ГГ :гик:

:pos:
Извини што во светов на други места нигде не се мести :D

Сегде во светот се мести,ама кај нас ова не е фудбал,поарно женски крикет би играл отколку оваа Македонска мизерија,односно фудбал со одење..немам зборови да ја опишам целовкупната катастрофа околу лигата и клубовите кај нас..

пиша стефан он имаше тешка повреда 2 години паузираше..
Па баш дека паузираше сега на вакви турнирчиња да си се врати малку по малку :D

А инаку не сум го виде постот сега ќе поскролам по темава :D

Одбојка од мене

Трентино-1
Чешке Будeјовице-2
и Твенте мислам дека е добар кец...за жал (среќа) не играм купови.

Уплата што вреди 1000е Епинал-Ред Стар 2ка,т22+..

не се нормални кладилнициве со правилото ако некој тенисер се повреди и предаде да го сметаат за изгубен бет, не сум јас видовит да знам дали некој ќе се повреди, што ако ставам 100 000 евра во прво коло на Џокович на 1.05 коефициент и на 6-0 4-0 Џокович се здобие со некоја тешка повреда и мора да предаде, како може тоа да е изгубен бет, нема никаква логика

не се нормални кладилнициве со правилото ако некој тенисер се повреди и предаде да го сметаат за изгубен бет, не сум јас видовит да знам дали некој ќе се повреди, што ако ставам 100 000 евра во прво коло на Џокович на 1.05 коефициент и на 6-0 4-0 Џокович се здобие со некоја тешка повреда и мора да предаде, како може тоа да е изгубен бет, нема никаква логика
Во која кладилница е ова?

Во која кладилница е ова?
онлајн на бетфеар, преска Монтањес заработи повреда во 2 сет и се предаде и ми го сметаат како изгубен бет бидејќи се предал по завршување на првиот сет, има и други со исто правило

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ме запустија шо ја затворија бетсити како крцкаат ракометиве нека се ебат во шупак
А, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom