Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Побрзо јас ќе погодам прелаз отколку тие шо ќе ти дат 100% сигурнаДа ве питам, има некој земено утакмици од странава на фб шо е Offsidebet1, шо даваат местени и 100% сигурни као?

Не е за играње,ги изгубија шансите за прво место со поразот од Киелце дома,а никој не можи да ги загрози на второ,плус мал коеф држи....@Tomasino шо ќе кажиш за Пит Сегет утре?..ќе победи според тебе?..и за ракометите кои следат очекувам детална анализа барем сега не не напуштај![]()
[DOUBLEPOST=1423693700][/DOUBLEPOST]п.с.

Побрзо јас ќе погодам прелаз отколку тие шо ќе ти дат 100% сигурна![]()
Не е за играње,ги изгубија шансите за прво место со поразот од Киелце дома,а никој не можи да ги загрози на второ,плус мал коеф држи....
Ќе има анализа за утакмиците за викендот во темата за анализиран тип на денот,денес имав некои типови,појќето влегоа...[DOUBLEPOST=1423693700][/DOUBLEPOST]п.с.
@Џони Вајсмилер
http://setaliste.com.mk/top-vesti/makedonija/свечено-отворање-на-спортската-облож/
Пак отворија овие...
Таман да ги сефтосаме за викендот...![]()

....ова не се издржва...ќе умрам од смеење некој ден со овие ретардите...
...другите кладиници треба да учат од нив...Уште ако го имат остаено Ничето за менаџер,директор и дете за се,добро ќе биди(за нас)..Дури и поп викнаа со погачи со крстој....ова не се издржва...ќе умрам од смеење некој ден со овие ретардите...
Мојата омилена кладилница каде има најдобра понуда во живо и најдобри типови за 1-т1 2+,2-т2 2+ и секако класичните N2-2,N1-1...другите кладиници треба да учат од нив...

Браво браво како им/му текнало тоа.
Други Џумхур,Кербер,Бушар,Чешке Будејовице и Зенит 3:0.Ќе го бришат подот со италијанците,мое мислење.
Не, не треба да ги пробаш за да знајш дека не дават 100% наместен меч.Си ги пробал или?
Не, не треба да ги пробаш за да знајш дека не дават 100% наместен меч.
Па што се ондак, експерти во фотошоп?

Би требало со бекенд паралелата да ја разбие Карла. Мене ми е многу драг играч Наваро иако е грда ко пес. 
@Ставрогин ака Ставридис, денес играме ли на таа што ти е на аватар?
Игра против “неверојатната“ Никулеску која го игра најмртвиот тенис на планетата земја, само со бекенд, а од форхенд игра еднорачен слајс.Би требало со бекенд паралелата да ја разбие Карла. Мене ми е многу драг играч Наваро иако е грда ко пес.
![]()

Ја ќе играм Корне сет да земе па што сака нека е. Инаку и мене ме нервира Стрицова, одвратна тенисерка, ако згреши две по ред се што е на и околу теренот и е криво, пцуе, крши рекети, ебава мајки... А и според мене ја преценуваат малце Стрицова, Корне не е од вчера така да според мене сигурно ќе земе сет корнетот.Вчера Карлето ми зеде пари. Онаа со ненрмалниот татко играше како машина во првиот сет, и потоа застана. Нема врска тоа, на Карлето и оди со Никулеску, два пати ја има добиено, и двата меча ги имам гледано.
Мене друго ми е мистерија. Корне има 5-0 со Захвалова Штрицова, и пак е аутсајдер. Чудо едно колку јас и букмејкерите имаме различен став за Барбора, но повеќето пати тие биле во право.![]()