Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
11:11 полувреме.Некој да знај резултат од Хамбург - Горење?
WINNN 0-1Aj uste ova neka ja proba koj saka. na positno
Parma - Chievo 2 (2,95) koff
- Igracite na Parma se vo finansiski problemi i 5 od niv go napustija timot. denes parma ke igra so juniori. I Chievo ne e sjajna ekipa. ama sepak vredi da se proba. od mene tolku za denes.
Za pohrabrite mozi i 2-2 (5.25) koff
pozz i srekno.

Погоди? Што квота беше?

Погоди? Што квота беше?
У секој случај слаб си за мене, јас оние на 3коеф. партали ги правам![]()

Од 20 и 30 е изгледа.Некој да знај резултат од Хамбург - Горење?
За утре и јас ќе пишам па да видам дали ќе ме падни..
Манчестер-Баернли-т1 2+ 1.40..Манчестерите имаат тежок распоред до крајот и едноставно мора да извлечат бодови со ваквите полесни противници и да ја користат секоја шанса за победа бидејќи конкуренцијата за местата во ЛШ е преголема и сите се на разлика од 1 бод..до крајот играат со Челзи,Сити,Ливерпул,Арсенал и Тотенхем..сите играчи му се здрави и типувам да постигнат два гола бидејќи коефициентот е повисок 0.10 за разлика од фиксната победа која изнесува 1.30..ех сега не вервам дека баш 1-0 ќе победат но кога јас ќе се кладам можи и тоа да се случи(скраја да е)
Бенфика-Сетубал-1 1.20..Полуфинале од Лига купот и еден натпревар каде се игра на Луж стадионот во Лисабон каде Бенфика оваа сезона во Португалија имаат само една нерешена(против Спортинг) и се друго победа..Сетубал не се ништо посебно и се борат за опстанок во лигата,како и обично португалските екипи(освен Порто и Спортинг) излегуваат како посрани против Бенфика на Луж и утре веројатно Бенфика повторно ќе победи и ќе обезбеди финале би требало против Порто..чиста победа за Бенфика без разлика со каков состав ќе излезат(освен ако не ја наместат)
Кристал П.-Њукасл-т1 дава гол 1.30..типичен англиски дуел со многу клоцање,тука би требало да има голови според ефикасноста на екипите и малиот терен каде Кристал Палас ги игра своите натпревари на домашен терен...тренер на домашните е Алан Пардју кој дојде пред 20-тина дена и беше долго време тренер на Њукасл и ги знае играчите како дишат буквално..минатото коло кога играа дома изгубија од Евертон 0-1 но имаа многу неискористени шанси,сега верувам ќе постигнат барем 1 гол против мизерната одбрана на Њукасл кои се сметаат за многу неконстантна и непредвлидлива екипа и цела сезона се раштиман оркестар..
2.18 коефициент па bring it on
Да умрите бе саутемптон ее од 60 минута +1 играјач и 1 ебан гол не дадоа тоа еЧелзи-1
Сити-2
Утд-1
Саутемптон-1
Селтик-2
7 коеф
за 100