Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Прво на око што ми падна вчера беше ниската квота на Баерн, 1.13 на bet365 и си реков не вреди дефинитивно покрај 8+ пред вториот, а и Шалке се сепак четврти.
Препишав денес тикет 2.5 квота во кој беше и Баерн, ама скапаниците мораа да одиграат реми, а замислите покрај спасен пенал и водство од 1-0 во 67. минута... толку пати видено, набргу 1-1... сигурно случајно?

Местена е браД, 100%.

Играчите на Баерн се супермени, а играчите на сите други екипи во Германија имаат по една нога. Затоа Баерн може, не со играч помалку, туку со три играчи помалку, да победи кога сака и кај сака.

Ама ете, ја наместија за да не фатиш.

Последно уредено:
Срамота е ова .. одам вкладилница прееска гледам за баерн - шалке 3+ 1.35 , за Волсбург 1.45 и за инает ги одиграв 0-3 1.60 со 1.70 ама прокетиве генк ја ебаја работата ..

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Местена е браД, 100%.

Играчите на Баерн се супермени, а играчите на сите други екипи во Германија имаат по една нога. Затоа Баерн може, не со играч помалку, туку со три играчи помалку, да победи кога сака и кај сака.

Ама ете, ја наместија за да не фатиш.

:aplauz:

01:30 Montreal Canadiens vs Buffalo Sabres

1.) Монтреал се во пад на формата моментално.
Имаа тешки утакмици, тежок распоред.
1-1 против Нешвил па победија 2-1 во продолжение.
Победија против Далас, 3-2.
Победија против Њу Јорк Ренџерс 0-1.
Победија против Вашингтон 1-0 во продолжение.
Изгубија од Аризона 2-3.
Од последните 5 утакмици се гледа дека нападот не работе како што треба.
Последните неколку победи се само заради нивниот голман, Price, го фаќа невозможното.
Нападот е ептен слаб според мене.

2.) Бафало се последни со 14 изгубено по ред, сите во регуларно време.
Немаат никакви шанси за плеј оф.

3.) Монтреал секогаш имале проблеми против Бафало.
Последните 2 утакмици меѓу нив завршија со победи на Бафало, 2-1 во регуларно и 3-4 на пенали.
Во последните неколку утакмици кога победиле Монтреал било со 1 или 2 разлика.

1.45 за ваков Монтреал не вреде.
Бафало се многу слаби, да не кажам и најслаби, немаат никакви шанси за плеј оф ама исто и Едмонтон вчера немаа никакви шанси против Сан Хозе и ете победија на пенали.
Бафало ќе сакаат да ја прекинат лошата серија со 14 порази по ред и сега му се прикажа одлична шанса против Монтреал кој се маче да постигне гол.
Единствена пречка е голманот на Монтреал, ако он бране вечер како што бранеше до сега ќе биде многу тешко ама ако е малку надвор од формата тогаш верувам дека Бафало ќе имаат добри шанси за победа, дали регуларно, дали продолжение и пенали ќе видиме.

2 (6.00)
w2 (4.40)
Бафало ќе победи во продолжение (22)

Добри коефициенти има за :

Бафало да не изгубе со повеќе од 3 разлика (1.49)
Бафало ТТ 1.5+ (1.86)

Скоро ништо не сум разгледал за вечер ама кога ја видов оваа..може да се проба нешто од овие на ситно.

Друго :

Очекувам победа на Аризона + ОТ и пенали.
Њу Џерси Девилс ја мислев 1 ама на Отава ќе му се враќа многу важен играч во нападот па може ќе ја скокнам.
Вашингтон победа + ОТ и пенали.
Сент Луис можен 1 со некој гол + .
И мислам дека ќе има кикс во Анахајм, можна двојка Каролина ОТ + пенали.

Се ова е со минимално инфо и повеќе шанси им давам на послабите екипи т.е Бафало и Каролина.

Знам дека некој членови сакаа типови за вечер ама би ви препорачал да не ме послушате за утакмиците вечер.

01:30 Montreal Canadiens vs Buffalo Sabres

1.) Монтреал се во пад на формата моментално.
Имаа тешки утакмици, тежок распоред.
1-1 против Нешвил па победија 2-1 во продолжение.
Победија против Далас, 3-2.
Победија против Њу Јорк Ренџерс 0-1.
Победија против Вашингтон 1-0 во продолжение.
Изгубија од Аризона 2-3.
Од последните 5 утакмици се гледа дека нападот не работе како што треба.
Последните неколку победи се само заради нивниот голман, Price, го фаќа невозможното.
Нападот е ептен слаб според мене.

2.) Бафало се последни со 14 изгубено по ред, сите во регуларно време.
Немаат никакви шанси за плеј оф.

3.) Монтреал секогаш имале проблеми против Бафало.
Последните 2 утакмици меѓу нив завршија со победи на Бафало, 2-1 во регуларно и 3-4 на пенали.
Во последните неколку утакмици кога победиле Монтреал било со 1 или 2 разлика.

1.45 за ваков Монтреал не вреде.
Бафало се многу слаби, да не кажам и најслаби, немаат никакви шанси за плеј оф ама исто и Едмонтон вчера немаа никакви шанси против Сан Хозе и ете победија на пенали.
Бафало ќе сакаат да ја прекинат лошата серија со 14 порази по ред и сега му се прикажа одлична шанса против Монтреал кој се маче да постигне гол.
Единствена пречка е голманот на Монтреал, ако он бране вечер како што бранеше до сега ќе биде многу тешко ама ако е малку надвор од формата тогаш верувам дека Бафало ќе имаат добри шанси за победа, дали регуларно, дали продолжение и пенали ќе видиме.

2 (6.00)
w2 (4.40)
Бафало ќе победи во продолжение (22)

Добри коефициенти има за :

Бафало да не изгубе со повеќе од 3 разлика (1.49)
Бафало ТТ 1.5+ (1.86)

Скоро ништо не сум разгледал за вечер ама кога ја видов оваа..може да се проба нешто од овие на ситно.

Друго :

Очекувам победа на Аризона + ОТ и пенали.
Њу Џерси Девилс ја мислев 1 ама на Отава ќе му се враќа многу важен играч во нападот па може ќе ја скокнам.
Вашингтон победа + ОТ и пенали.
Сент Луис можен 1 со некој гол + .
И мислам дека ќе има кикс во Анахајм, можна двојка Каролина ОТ + пенали.

Се ова е со минимално инфо и повеќе шанси им давам на послабите екипи т.е Бафало и Каролина.

Знам дека некој членови сакаа типови за вечер ама би ви препорачал да не ме послушате за утакмиците вечер.
Ги владејш овие од NHL (y)

Денвер вo живo квoтa 8,вреди дa се прoбa,мoже дa нaпрaвaт тoтaлен пресврт вo втoрo.

Имaш среќa штo Денвер гo игрa нaјлoшиoт нaтпревaр вo сезoнaтa,дoбитен си.

6-ti pat ja fakjam FIladelfija na tiket - ja brkam koga sum uveren i siguren deka moze da dobie natprevar a i kako slaba ekipa ima odlicni kvoti , samo ednas me padna do sega .
Poslednive natprevari ja imaat pokaceno formata kade kade povekje od prethodno , imaat kontinuitet vo igra ..

Последно уредено:
Леле нaпрaвив Кеш oут нa денвер aкo ги стигнaт ке се убијaм ![DOUBLEPOST=1423016871][/DOUBLEPOST]Зa следнaтa утaкмицa нa Филaделфијa се штo имaм ке прoдaдaм и ке јa игрaм дa изгубaт сo билo кoј дa игрaaт.

Последно уредено:
толку им е капацитетот на денвер,не дека го имаат најлошиот ден... Очигледно не си ги гледам Фили последниве 2-3 недели ептен ја имаат качено формата,прошлата утакмица им се држеа на Кливленд кои се во страшно добра форма 11 победи по ред..

толку им е капацитетот на денвер,не дека го имаат најлошиот ден... Очигледно не си ги гледам Фили последниве 2-3 недели ептен ја имаат качено формата,прошлата утакмица им се држеа на Кливленд кои се во страшно добра форма 11 победи по ред..
Филa денес јa oдигрa нaјдoбрaтa утaкмицa сезoнaвa,нa пoлувреме вoдеa сo 21,Денвер aкo не нaјлoшaтa тoгaш еднa oд нaјлoшите дрвa невидени ништo не мoжеa дa пoгoдaт втoрa четвртинa 12 кoшa тoa не е здрaвo.

Ау Мајами Т2 90.5+ како сум ја фатил со тројка у напад после офанзивен скок.. :vozbud:
Дебили бе 12 поени одвај дадоа у прва четвртина требаше полесно ова да влезе

Мaјaми без Вејд кaкo Кливленд без Лебрoн или Oклaхoмa без Дурaнт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom