Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мене Иран under 21,5 и Саудиска Арабија under 21,5 ми изгледат ко добри типови.
Или грешам ?
Иран и мене ми мириса на така, колку што сретнав на интернет нема да игра за иран Jamali кој е играч на Veszprem, а воедно и еден од најдобрите во Иран[DOUBLEPOST=1421406421][/DOUBLEPOST]П.С Најблиски кладилници ми се моцарт и спортлајф, дали има во овие да се играат играчи и дали смее по повеќе типови од ист натпревар?

Само да прашам ова Лазаров минус, во Руската Бет сити играте вакви типови така? :)

Македонија минус 51,5
Шведска 1

од играчи ке прам 1001 комбинација :D
многумина ми факаат око скоро од секоја репрезентација иам по некој за играње[DOUBLEPOST=1421406726][/DOUBLEPOST]Овие Бетсити лајна да јадат скоро секаде им се изменати коеф на играчиве од оние шо ги извадија на почетокот

Иран и мене ми мириса на така, колку што сретнав на интернет нема да игра за иран Jamali кој е играч на Veszprem, а воедно и еден од најдобрите во Иран[DOUBLEPOST=1421406421][/DOUBLEPOST]П.С Најблиски кладилници ми се моцарт и спортлајф, дали има во овие да се играат играчи и дали смее по повеќе типови од ист натпревар?

он за Маџарите почна да игра мислам..

Валур +
Уве +

од мене во бетсити има добри други поклони, Јалуз како што пиша Томазино исто Карачич треба да е минус па и Гајич мислам над ќе иде[DOUBLEPOST=1421406784][/DOUBLEPOST]

1.55 е сеа

Некој можи да ги напиши шифрите за овие најсигурните минуси и колку вкупна квота имаат? :)

Во копачка на последните страни го има ракометот. :D

има доста натпревари од големи натпреварувања Филипче давал голови кога не очекуваш,така да границата од 2.5 не е баш некоја сигурност........3 пати да му се пружи празен простор и отиде овер.........прашање е минутажата која ќе ја има,но кога игра покрај брат му неговите маденца добиваат поинаква димензија..........

бетсити има ли некаде низ аеродром?
Има карши Бисер, и подоле кај О.У Блаже,односно кај Палма,Хепи,комплексот кафиЌи.

Него ај и јас да се пробам со тип за сите утакмици.
Bosnia - Iran Under 49.5
Russia - Saudi Arabia T1 Over 31.5
MKD - Tunis 1
Slovenia - Chile T2 Over 20.5
Spain - Belarus T1 Over 30.5
Croatia - Austria T1 Over 29.5
Denmark - Argentina T1 Over 30.5
France - Czech Republic T1 Over 29.5

Огромен коефициент има,со оглед на тоа дека сите се од 1.71 до 1.91
Прерачунато,околу 100 коеф :)

Македонија 1
Челзи 2