- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Јoкерит 6.5 - Фенербaхче 2. Хрвaтскa 1

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јoкерит 6.5 - Фенербaхче 2. Хрвaтскa 1
Знам дека е дебилно да се цитира после утакмица али кога видов 0-3 после 35 мин одма на постов ми текна13:30 АЗ Алкмар - Лирс тип 1 квота 1.7 - 1.75
небо и земја, појачана единица со 3 +
Ме нервира што не постира кога утиња, или пак јас немам забележано такво нешто. Друго, не сакам ни да го оцрнам човекот ни ништо, едноставно почнал да заработува на овој начин и добро му иде, ама типовите му се воглавно статистички играни и без некое посебно инфо. Пример Ефес-Дарусафака ја играл плус чисто ради статистика, без некоја посебна анализа, пример Ефес допушта толку и толку кошеви од центарска позиција, овој е повреден, итн итн...znam deka pagjat,ete te poslusav i ja pisav na 5.5 mi falese koff i od pusta lakomost na 5.5 ja pisav , ajde da vidime ako ne dadat ste 1 gol vo prvava tretina da pisime krst na livceto[DOUBLEPOST=1420826980][/DOUBLEPOST]Damevski vo poslednive dena 4/12 , bravo
ne mi se veruva koj talenat e .Drugar mi se ima preplateno kaj nego i mi puste statistika, nemoj da ste se lazele da pustate sms, ili da mu plakjate . blage veze nemat coekot.toj fakjat ama nikoj ne kazva kolku frla
Па он не тврди дека има извори од утакмица или кој знае што,..колку знае он толку знаат и други ама ете се снашол..него друго ми беше муабетот, памтам пред некое коло пиша дека катастрофално коло имале неговите типови па фри типови даде другиот ден, а дали и тие фри испаднаа не знамМе нервира што не постира кога утиња, или пак јас немам забележано такво нешто. Друго, не сакам ни да го оцрнам човекот ни ништо, едноставно почнал да заработува на овој начин и добро му иде, ама типовите му се воглавно статистички играни и без некое посебно инфо. Пример Ефес-Дарусафака ја играл плус чисто ради статистика, без некоја посебна анализа, пример Ефес допушта толку и толку кошеви од центарска позиција, овој е повреден, итн итн...
Многу луѓе се ложат на него а уствари не е некој посебен типстер. Познавам, а и соработувам со луѓе кои буквално часови поминуваат анализирајќи и копајќи за информации во сите можни спортови.
Епа брат која е целта тогаш да плаќаш одредена претплата ако типовите се чисто ради статистика дадени? Па дај ми и на мене пари секој ден ќе ти давам типови според статистика, не е воопшто тешко.Па он не тврди дека има извори од утакмица или кој знае што,..колку знае он толку знаат и други ама ете се снашол..него друго ми беше муабетот, памтам пред некое коло пиша дека катастрофално коло имале неговите типови па фри типови даде другиот ден, а дали и тие фри испаднаа не знам![]()
Е па додека има овци...Епа брат која е целта тогаш да плаќаш одредена претплата ако типовите се чисто ради статистика дадени? Па дај ми и на мене пари секој ден ќе ти давам типови според статистика, не е воопшто тешко.
Ја брат 80 и повеќе % погодувам од тенисот, проблемот е што ги ставам тие малите за да го покријам данокот, и во поголемиот дел од случаите го “покривам“.Е па додека има овци...
Башка ак имаш повеќе пари зошто да не му дадеш пари на некој друг да прави анализа наместо тебеНекои можда се на работа ова она и немаат време за анализа вака плаќаш добиваш тип уплаќаш и.........
А не знам зошто не ти даваат луѓе тебе пари, особено на Тениси 1.01 кога ќе уплатиш да игра човек против тебе на прогересија eventually милионер ќе стане![]()
Ама ти...други милионери сигурно милионерскиот статус не го добиле од анализирање спортскаЈа брат 80 и повеќе % погодувам од тенисот, проблемот е што ги ставам тие малите за да го покријам данокот, и во поголемиот дел од случаите го “покривам“.
Инаку јас да сум милијардер не би давал пари на луѓе ко Дамевски, едноставно способен сум да извршам подетална анализа од неговата.