Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
У18 не може, У21 може, репрезентации може. Ако сум јас нинџа, ти си Брус Ли.

И само ако те слушнам дека пак си паднал на дупла шанса..[DOUBLEPOST=1420757428][/DOUBLEPOST]

Тие може.
Значи вчера промашив јас, сега нема поќе 5 промашувања
Од утре почнувам со скор 1-0, преге ја погодив Интер Баку пријателска
И ако промашам еднаш испаѓам така

Значи вчера промашив јас, сега нема поќе 5 промашувања
Од утре почнувам со скор 1-0, и ако промашам еднаш испаѓам така

Да.

Гледај да не промашуваш повеќе. Одбери една утакмица утре која најмногу ти фаќа умот. Не се брзаме за никаде.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Вие шо играте во Моцарт стварно ли можело да речеме од овие кошарките да се играат сите да рчеме играчи на ЦСКА на 1 тикет било + или - а не само по еден од тим на тикет ?
da, mozhesh i site igrachi od edna utakmica shto se ponudeni da gi staish i

Дечки ај тие што пратите ракомет, утре Шпанија комплетна ли ќе настапи против Унгарија? А и за Унгарија важи истото...

Другови суборци :lolzz:,

Со овој пост нема да станам мистер популарност, ама што се мора се мора. А она што се мора е да се смени правилото за 5 неуспешни обиди во играта. Мене целта ми беше да добијам квалитетни типови, а при тоа некој од вас и да заработи. Меѓутоа, во групата се напика кој стигна, и сега ми ја постираат цела понуда од 1.10 до 1.6, без никакви анализи, што ќе најдат слободно. Јас немам никаква корист од тоа, и принуден сум драстично да го сменам правилото. Од утре, оној кој ќе промаши еднаш, испаѓа од конкуренција.

Ова е моја грешка, требаше да пазам кој го примам во групата, бидејќи таму влегоа еден куп луѓе кои овде немаат напишано ниту еден пост. Следниот круг, кој сигурно ќе го има, ќе соберам поквалитетна група, со порелаксирани правила.

Значи тоа е тоа, оние кои до сега промашија остануваат до следното промашување, они кои се во серија, продолжуваат каде што застанаа.

Така е, у право си. Ова и јас го приметив, ама не сакав ништо да пишам за да не испадне демек плачам и идам против другите, затоа што реално ние не се "бориме" меѓу себе, туку со тебе, иако секоја наша "победа" сигурно е и твоја. :) Само и ова не е комплетно решение затоа што еве јас не ги пишувам типовите туку така колку да се пише, па така денес немав ништо пишано и сеа при анализиран тип на добра серија ако утнам, испаѓам. И ова не е коментар у стилот плачење за променава, да не ме сфатиш погрешно, сепак твоја е играва, твои се правилата.

Така е, у право си. Ова и јас го приметив, ама не сакав ништо да пишам за да не испадне демек плачам и идам против другите, затоа што реално ние не се "бориме" меѓу себе, туку со тебе, иако секоја наша "победа" сигурно е и твоја. :) Само и ова не е комплетно решение затоа што еве јас не ги пишувам типовите туку така колку да се пише, па така денес немав ништо пишано и сеа при анализиран тип на добра серија ако утнам, испаѓам. И ова не е коментар у стилот плачење за променава, да не ме сфатиш погрешно, сепак твоја е играва, твои се правилата.

Јас сакам играва да биде фер. Арно ама, некои луѓе едноставно не сакаат да бидат разбрани. И мене ми е криво за неколку добри типстери во групата. За тебе, за Стефан, за Кико Д, и за неколку други, меѓутоа сега не гледам друг начин да се реши ова. Ако имаш некој предлог, слободно кажи.

Затоа откако ќе заврши оваа игра ќе има и следна каде што нема да има падобранци. :) Бар така кажа Ставро. Пак ќе кажам, целта не е само да се тресне типот од ракав, него да има смисла и да биде анализиран. Јас сабајле потрошив 15тина минути анализирајќи, и тоа поради фактот што слаба беше понудата, инаку повеќе ќе потрошев. Знам дека сеа некој ќе рече, еј абе и така ништо на плаќам за да го одиграм типот, па нека си биде од ракав, ама не е така. Ете човекот нуди парични награди, па зошто да си ја трошат одредени луѓе безвезно шансата? И тоа да напоменам дека и него му прават лошо со тоа што даваат типови од ракав, а не само на самите себе.

Затоа откако ќе заврши оваа игра ќе има и следна каде што нема да има падобранци. :) Бар така кажа Ставро. Пак ќе кажам, целта не е само да се тресне типот од ракав, него да има смисла и да биде анализиран. Јас сабајле потрошив 15тина минути анализирајќи, и тоа поради фактот што слаба беше понудата, инаку повеќе ќе потрошев. Знам дека сеа некој ќе рече, еј абе и така ништо на плаќам за да го одиграм типот, па нека си биде од ракав, ама не е така. Ете човекот нуди парични награди, па зошто да си ја трошат одредени луѓе безвезно шансата? И тоа да напоменам дека и него му прават лошо со тоа што даваат типови од ракав, а не само на самите себе.

Јасно, затоа и реков дека го сфаќам. Особено за болдираната реченица, затоа што претпоставувам се работи за експеримент (небитно дали со вложени или не средства), а вистинскиот резултат не може да се добие со фрлени типови од ракав колку да се пише нешто. Гледам еден типувал Барселона-Елче. Жити се, со најавени Меси, Нејмар и Суарез и при претрпен пораз на минатата утакмица, ти да очекуваш дека Барса ќе им даде само 3 на Елче е луда работа. И ја потрошив едно 20тина минути на вчерашната никаква понуда за да видам со кој состав ќе игра Левадиакос, ова, она.

Неам Ставро идеја што би можело да се смени. Ќе тераме на овој начин, па може ќе ти текне или на некој од нас ќе му текне што може да го подобри ова.

Јасно, затоа и реков дека го сфаќам. Особено за болдираната реченица, затоа што претпоставувам се работи за експеримент (небитно дали со вложени или не средства), а вистинскиот резултат не може да се добие со фрлени типови од ракав колку да се пише нешто. Гледам еден типувал Барселона-Елче. Жити се, со најавени Меси, Нејмар и Суарез и при претрпен пораз на минатата утакмица, ти да очекуваш дека Барса ќе им даде само 3 на Елче е луда работа. И ја потрошив едно 20тина минути на вчерашната никаква понуда за да видам со кој состав ќе игра Левадиакос, ова, она.

Неам Ставро идеја што би можело да се смени. Ќе тераме на овој начин, па може ќе ти текне или на некој од нас ќе му текне што може да го подобри ова.
Мислам дека нема некој посебен начин, проблемот е во квантитетот. Ја стварно не знам од кај испаднаа 60тина души во групата кога се на се тука не постираат неделно толку луѓе. (така иде зборот) А ако се смали на бројка и останат само луѓе што ќе даваат анализиран тип тогаш мислам дека се ќе биде во ред.

12:30 Бедене - Гарсија тип 1 квота 1.8-1.9

Бедене порано ја заврши ланската сезона поради повреда на раката,по повредата мина одлични припреми,одамна се знае дека има потенцијал во него,само што не беше толку самоуверен и стабилен како што ја почна оваа година, вчера буквално си поигруваше со Фелицијано Лопез. Oд друга страна Гарсија,кој по оноа шо го гледа со Донској и Ито,ја нема подобрено лошата форма од крајот на 2014, може да се каже дека повеќе на искуство ги доби и двајцата. Квотата на Бедене првично беше околу 2.10 - 2.20,но и 1.8-1.9 е доволно.

13:30 АЗ Алкмар - Лирс тип 1 квота 1.7 - 1.75

небо и земја, појачана единица со 3 + ;)

Колку сакајте анализирајте ги утакмиците, прилично сум сигурен дека од еден обид ретко кој ќе стаса и до 9-10 погодени типови во серија а не пак 20 или 30 колку што е потребно нели..

Ве мoлaм некoј штo знaе дa ми oдгoвoри,вo вилхич вo живo хoкеј динaмo минск јa чекaв нaд 4,5 зaврши 2:2 и игрaa прoдoлжениa дaли се вaжaѕ или не? Пoследнa јa чекaв нa.тикет сo 500уплaтa.зa 2к.дoбивкa...

Нешто за денес и утре:

Фудбал:

Дижон - 1
Јехуда - 1
Бала Таун - 1
Челзи - 1
ПСЖ - 2
Бристол Сити - 1

Хокеј:

Одензе - 1

Тенис (двојки):

Монако/Надал - 1

Уплата 1000-ка, коеф е некаде 13-14 зависи во која кладилница уплаќате, кој сака да си заработи лесни парички нека го препише тикетов, со среќа на сите што ќе го уплатат, Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom