- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Ајакс 4+
Трабзон ГГ
Селтик ГГ3+
Трабзон ГГ
Селтик ГГ3+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ти вика нема да ти дадат во кладилница да уплатиш на повеќе од 500.Redovno ne castat so prelaz turcive greota e da recis takvo nesto, samo treba jak budzet za to kaj sho napisav da ja sledis edna utakmica. jas ke pocnam od naredno kolo ama sekako ne so 100 jas ke krevam po 50 na uplata 50,100,150 i tn..
Ne sum rasonat usteАбе ти вика нема да ти дадат во кладилница да уплатиш на повеќе од 500.
WINNUtakmicava e od dvoznak.com , jas go sledam samo Pedja najmnogu pogoduva , i vo najgolema zarabotka e od site drugi sho rabotat. i od nego e postirana, da bese od drug nemase ni da ja postiram ovde zosto 2 cisti nemat cel tim sho sorabotuvaat,osven ovaj.. KOJ SAKA NEKA JA PROBA!
21:00h Metalec - Zadar
- Florence over 15,5 +
![]()
ti odi sladoled prodavaj ne te biva tuka[DOUBLEPOST=1419163100][/DOUBLEPOST]abe smeni ja profesijata dok ti e vreme... idi lakiraj gi noktite, idi na pilates, idi so drugarki tracari po cel den.. pravi raboti koi sto zenskite gi pravat, a ne tuka da kisnes 24/7
Големо поздравче до стефи цфц незнам баш како му беше никот ,шо цело време ги хејта милан кисссссссс срцушко ,типот направи ги милан бетер 3то лигаши , брату ногу лош типсер си не си ги троши парите на кладење кога незнаеш да проценеш убаво тим[/quot
pa za tamu se milan momentalno
Aj be ne go tupi, oj ti kaza praj raboti sho gi prat tvojte drugarki. A ako si nekoe pederce kastracija za tebeti odi sladoled prodavaj ne te biva tuka
Да прави запршка?Aj be ne go tupi, oj ti kaza praj raboti sho gi prat tvojte drugarki. A ako si nekoe pederce kastracija za tebe
mnogu nepismeni se sobravte naednas i sila zemate tuka gledajte si ja rabotata ko ne ve giba nikojAj be ne go tupi, oj ti kaza praj raboti sho gi prat tvojte drugarki. A ako si nekoe pederce kastracija za tebe
hahahahДа прави запршка?![]()
od kaj k.r znajs ti jas so pram vo mojot zivot ? Jas mozam so sakam tuka da pisam so ne mora da znaci deka so to si ja tupam glata, isto kako so vie se prajte tuka mazista a vo privatniot zivot se somnevam deka stehahahahne drugar neka idi neka praj raboti sho mu dolikuvat na edno Devojka a ne ovde trici da jadi da go tupi so analizi,statistiki,tipovi. Imam drugarki sho igraat sportska i bash gi boli za milan za inter za statistiki za analizi za .!. za dvor. ..Ova e nekoja so izmesani hormoni