Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што викате за Ман. Сити утре 0-2 гола, не верувам со Посо Мосо да дадат поише од 2 гола а и Кристал Палас последно време играат подефанзивно. Сити без Компани, Агуеро, Јоветич, Џеко, немаат добар напаѓач.

Што викате за Ман. Сити утре 0-2 гола, не верувам со Посо Мосо да дадат поише од 2 гола а и Кристал Палас последно време играат подефанзивно. Сити без Компани, Агуеро, Јоветич, Џеко, немаат напаѓач.

Manchester-City-v-Chelsea-Premier-League.jpg

Cool story bro

Еве за тие со подлабок џеб една не толку опасна прогресија, играјте го Баерн М до крај на сезона да изгуби. Почнете со влог 1 единица и накачувајте го влогот 20-30% од предходниот. Нема шанси да излете во минус.[DOUBLEPOST=1419018749][/DOUBLEPOST]Само што пишав ете ти ги губат 1-0 Баерн :ROFLMAO::pos:
и затоа те поздрави шванштајгер :)
Може ќе изгубат али потешко годинава :)

Што викате за Ман. Сити утре 0-2 гола, не верувам со Посо Мосо да дадат поише од 2 гола а и Кристал Палас последно време играат подефанзивно. Сити без Компани, Агуеро, Јоветич, Џеко, немаат добар напаѓач.
Сити кога ќе ги гледаш не се нешто посебно впечатливи ама имаат предобра тимска игра со многу hard working играчи. Последните 3 утакмици на Сити се 0-2, последните 4 на Палас се 0-2, последните 3 меѓусебни им се 0-2 (сите победи на Сити). Јас ќе си ја пишам само кец на по "лешперско" ливче и се алудира на 0-2, а мислам дека ќе ја даде 3+, редно е.
Ти терај по твое мислење, ова е моето

Утре мислам 3-0 3-1 4-0 нешто од овие ќе излезе мислам
Sent from my iPhone using Tapatalk

Да се праам паметен не ги изграв Дижон од Франција 2, земав Нанси и Оксер да ги играм

Heilbroner[emoji35]

Attachments

• uploadfromtaptalk1419020172801.png
    uploadfromtaptalk1419020172801.png
    284,4 KB · Прегледи: 27
Да се праам паметен не ги изграв Дижон од Франција 2, земав Нанси и Оксер да ги играм

И јас ги изиграв овие,ама џабе изгубив надеж,штом тие од 1-1 примаат пак гол значи нешто не е во ред

И јас ги изиграв овие,ама џабе изгубив надеж,штом тие од 1-1 примаат пак гол значи нешто не е во ред

Авто гол по грешка мораше да дадат овие уште еден за да биде 2/1 :icon_lol:.

и јас сум ја имал на тикетов сега гледамм, маме им ебем

Man.city gg za utre 2.00 koef. Bolasi e ke strela :) inace 1 ke bidi I pokraj so City maka maci so povredeni igraci pak ima dobar sostav

Авто гол по грешка мораше да дадат овие уште еден за да биде 2/1 :icon_lol:.

и јас сум ја имал на тикетов сега гледамм, маме им ебем

Секако дека ќе биди 2 во 1,другата година можеби

Тоа е еден ден зиам, друг ден враќам, цело време си играм дај ми го, на ти го со кладилнициве.

Селта гол да ве фатам ГГ прво, Херенвеен и Еммен тепајте да не прајме глупости :)

Ekipo jas mislam za utre Totenhem, Psg, Shalke, Barca, Real,Anderlhet, W.Hem, Leverkusen, Wolsburg, Roma i Rangers. Sto mislite koj moze od ovie da kiksne

Селта би требало да ја вртат нели, 4 порази под ред имаат ебаго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom