Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако можи некој 3-4 100% фиксој за викендов, ми требаат за систем.

Би ви предложил да играте 1+ прво има сочни коеф особено кај французиве 2лига а има голови еве ги закачив Оксер и тур 1+ по 1,50 беа и иам едно со Холандија 2 сиве 1+ и видете ги бе 0-0 спијат :pos:.Барем на 0 ке сум ако ништо друго ако е некоја утеха :icon_mrgr:
Клавајте голој море Холангани

на Tours-Le Havre си ја фаќам до 11 минута е вака ги сакам за 2+ прво имаше 3.2коеф на бетмаратон :)
Али фенербахче ебава работасистемчево 3+ со 1.75 ја имам.
Карлсруе 1&ГГ 2.7 во спорт лајф фатено :)

Ајде нека испадне Жалгирис коа се глупи, крвта да им ја ебам...

Едно прашање до тие што играте онлајн (посебно на бетмаратон ако сте играле), како може да ги играм системи со 3 фикса на пример и долу 4/6 да речеме. Кога уплаќам единствено гледам дека има Akumulators, Multiple (Lucky 15, Yankee) и Single.

Емен све ќе ви ебеме сите од форумов ако не дадете голови у прво

Sent from my iPhone using Tapatalk

Емен све ќе ви ебеме сите од форумов ако не дадете голови у прво

јас во живо пак сега ја изиграв да даде гол во прво со 2 коеф, заедно со фенербахче 2ка конечно со 2.5

јас во живо пак сега ја изиграв да даде гол во прво со 2 коеф, заедно со фенербахче 2ка конечно со 2.5
Емен еве ја и на мене и на тебе, само Фенер да не ти заебе работа, ваљда ќе дадат гол туку Херенвен се залетав 1-1 бе аиии кретени

Емен еве ја и на мене и на тебе, само Фенер да не ти заебе работа, ваљда ќе дадат гол туку Херенвен се залетав 1-1 бе аиии кретени

ete mi ja samo sto sega imase 6 koef za 2ka :(

Види ги бе умрени + ги имам норвешка овие утовиве 5 гола нема да дадат прво, пу да ви ебам умрените

Емен 1 и Т1
Селта да тепа
Норвешка да тепа
ПАО-Барса минус
:popce:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
ete mi ja samo sto sega imase 6 koef za 2ka :(
Ајде не се жали, боље да ти даде нешто него ништо, ако почекаше до пред пеналот може и поише од 6 да начекаш

Еве за тие со подлабок џеб една не толку опасна прогресија, играјте го Баерн М до крај на сезона да изгуби. Почнете со влог 1 единица и накачувајте го влогот 20-30% од предходниот. Нема шанси да излете во минус.[DOUBLEPOST=1419018749][/DOUBLEPOST]Само што пишав ете ти ги губат 1-0 Баерн :ROFLMAO::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom