Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Холандија денес Т1 е многу добар избор...
Добра екипа се Холандија,играат поткован ракомет,доста комбинатарика имаат...
24 гола не се многу за ваква екипа...иако сепак bitches си се bitches...:цицки:(непредивдливи в крај)...:P
Ептен треба да се разбрани на Црна Гора голманот за да не префрлат..да се надеваме дека Бајрактаревиќ на лева нога ќе е станата денес....:kuracc:
Ептен заебани се жените...
Вчера Шпанија даде 14 гола на полувреме,па до крај одвај 20 дадоа,6 гола за цело полувреме...:D
Ќе ги пробам па Јана мајка да е...
Друг меч...
ППД Загреб-Мешков...Т2 +23.5
Меч од Сеха лига,дуел на 3и 4от тим во лигата...
Мешков е опасна екипа,силна,на минатиот меч од ЛШ во Загреб дадоа 23 гола и покрај очаната игра во напад...
Реадно време е да префрлат,24 гола за добра екипа како Мешков се пичкин дим..
Плус СЕХА и ЛШ се два различни света...
Мислам дека лесно ќе си префрлат денес...
Клај си 200 денари на дублот денес,и земи си 700,500 чисти кој ти ги дава..
Ќе почнам да играм со дубл,ако фатам денес утре ги уплаќам сите пак на мал коеф....
Имаше еден Прилепчанец на времето,Олаф некако му беше никот, играше на мали коеф секој ден,ама тој на мали коеф играше до 2 коеф макс,јас малку ја претерав со над 3 коеф...:X3:
Па да видиме како ќе оди....

Имаше еден Прилепчанец на времето,Олаф некако му беше никот, играше на мали коеф секој ден,ама тој на мали коеф играше до 2 коеф макс,јас малку ја претерав со над 3 коеф...:X3:
се играше тој со фотошоп повеќе него со кладилница

Холандија денес Т1 е многу добар избор...
Добра екипа се Холандија,играат поткован ракомет,доста комбинатарика имаат...
24 гола не се многу за ваква екипа...иако сепак bitches си се bitches...:цицки:(непредивдливи в крај)...:P
Ептен треба да се разбрани на Црна Гора голманот за да не префрлат..да се надеваме дека Бајрактаревиќ на лева нога ќе е станата денес....:kuracc:
Ептен заебани се жените...
Вчера Шпанија даде 14 гола на полувреме,па до крај одвај 20 дадоа,6 гола за цело полувреме...:D
Ќе ги пробам па Јана мајка да е...
Друг меч...
ППД Загреб-Мешков...Т2 +23.5
Меч од Сеха лига,дуел на 3и 4от тим во лигата...
Мешков е опасна екипа,силна,на минатиот меч од ЛШ во Загреб дадоа 23 гола и покрај очаната игра во напад...
Реадно време е да префрлат,24 гола за добра екипа како Мешков се пичкин дим..
Плус СЕХА и ЛШ се два различни света...
Мислам дека лесно ќе си префрлат денес...
Клај си 200 денари на дублот денес,и земи си 700,500 чисти кој ти ги дава..
Ќе почнам да играм со дубл,ако фатам денес утре ги уплаќам сите пак на мал коеф....
Е да ги играв и јас ракометиве и кошарките по 3 утакмици место да чекам и вечерта НБА или некој мизерни фудбали ќе се отепав од фаќање .. исто на еден другар му кажував секој ден по 2-3 ракомети и кошарки и сите влагаа ама и тој додаваше фудбали и тие му ебаа матер..
Вчера златни коефициенти имаше на Трентино 1хендикеп , Игокеа над 65.5 и Интер 2 ама јас и НБА додадов и ме еба Бостон за пола кош ги имав под 104.5 тие 105 дадоа точно ..
Иначе денес мислам дека Франција ќе е + , Французинкиве околу 27-8 и Германкиве околу 21 ќе дадат ...[DOUBLEPOST=1418733270][/DOUBLEPOST]Некако ме влече денес Хановер - Аусбург 1-1&3+ огромен коеф има во вил хил 7.70 вреди да се проба.

Последно уредено:
Celta Vigo - Las Palmas X/1 4.75
Hannover - Augsburg 3+ 2.00
Bayern M - Freiburg 1&2-3 2.20
Holland W - Montenegro W 2 1.45

200/6060

Celta Vigo - Las Palmas X/1 4.75
Hannover - Augsburg 3+ 2.00
Bayern M - Freiburg 1&2-3 2.20
Holland W - Montenegro W 2 1.45

200/6060
Не се есaпи мнoгу х-1 у куп дa игрaш. Ќе дoјдaт мoже Л.П. сo втoр тим пoштo влез у Примерa им е приoритет и ќе гo изедaт стaпoт у првo. Бaерн не се исплaти нa тaкoв кoефициент. Смени клaдилницa, мoрa дa е бaрем 2,8 зa 1и2-3.

Belences T1 1.85
Kayseryspor 1 1.55
Ajax Capetown x-1
Kaiser x-1
Chelsea 2 (-1) 1.8
Meskov T2 23+ 1.65
site singl

Дерби - Челзи сакам да ја изиграм на ситно Х-2 и да ја сврзам со некои утакмици од денешнава понуда, предлози?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хaхaaх смешки живи се oвие oд video-lotarija.mk. Првo им пишaв кoa ќе пoчнaт, oдмa врaтијa. Пaк им пишaв дaли ќе имa aндрoид/ios aпликaции, пaк oдмa врaтијa. Нa крaј кoa прaшaв сo кoлкaвa мaргинa ќе бидaт квoтите, мрaк, тишинa. Пaк им прaтив мејл зa истoтo прaшaње пaк немa oдгoвoр.
Кoлку сaмo се лaжaт декa некoј ќе им игрa aкo пoнудaт смешни квoти сo 10-15% мaргинa не се свесни. Пa нa секoј чекoр им клaдилници, пoвеќе клaдилници oд aптеки и прoдaвници имa низ целa МК, ни 5% oд луѓетo немa дa се клaдaт тaму.
Epic fail!

Не се есaпи мнoгу х-1 у куп дa игрaш. Ќе дoјдaт мoже Л.П. сo втoр тим пoштo влез у Примерa им е приoритет и ќе гo изедaт стaпoт у првo. Бaерн не се исплaти нa тaкoв кoефициент. Смени клaдилницa, мoрa дa е бaрем 2,8 зa 1и2-3.

Сепак водат 2-1 ЛП и верувам ќе пробаат да поминат, не се толку лоши може да издржат барем 1 полувреме инаку и Баерн се паднати не верувам да форсираат со повеќе од 2-3 гола поготово кога секој втор денеска ја игра 1-1&3+ / 1&4+ итн. Инаку фала што ме потсети за коефициентиве, во спортлајф ќе ги пишам скоро 1000 денари повеќе испаѓа ако бидам добитен

Челзи 2-2 и 3+@3.2
Ке го пробам на ситно. Мурињо изјави дека ке игра со прв тим.

Хaхaaх смешки живи се oвие oд video-lotarija.mk. Првo им пишaв кoa ќе пoчнaт, oдмa врaтијa. Пaк им пишaв дaли ќе имa aндрoид/ios aпликaции, пaк oдмa врaтијa. Нa крaј кoa прaшaв сo кoлкaвa мaргинa ќе бидaт квoтите, мрaк, тишинa. Пaк им прaтив мејл зa истoтo прaшaње пaк немa oдгoвoр.
Кoлку сaмo се лaжaт декa некoј ќе им игрa aкo пoнудaт смешни квoти сo 10-15% мaргинa не се свесни. Пa нa секoј чекoр им клaдилници, пoвеќе клaдилници oд aптеки и прoдaвници имa низ целa МК, ни 5% oд луѓетo немa дa се клaдaт тaму.
Epic fail!
А што ти рекоја кога ќе почнат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom