- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 2.307
- Поени од реакции
- 1.134
Можда е смешно ама највеќе ќар бев коа играв тикети од по 150 уплата до кај 500 добивка. А сеа конкретно главна мана ми е што ќе стаам едно што си го мислам за посигурно и уште 4 - 5 демек ај за да добијам повеќе или бар едно да испадне за парите да си ги вратам, и што испаѓа некаде ќе фатам две и ќе имам профит, после ќе фатам едно и ќе биде ко да не сум играл, а у најлоша варијанта ќе ги утнам сите и во зијан сум. Тоа е недисциплина на дело, играј едно на кое си сигурен, а не вака мешај ваму таму зошто можела и оваа да искочи, па на трета бил добар коефициентот и слично.
Баш си правев анализа на тие тикети што ми се демек сигурни од 5 да речеме 3 ми се добитни (а во еден ден кога има понуда доволна само еден тикет е таков), арно ама играм и многу пропратни тикети и тие прават да се иде у зијан. Некогаш тие и знаеле да извадат, ама не е тоа поентата еднаш да те извади а 5 пати да те паднат. Така да се на се недисциплина, немање стрпливост и лакомост се главна пречка да се дојде бар до некој профит од кладењево.
Баш си правев анализа на тие тикети што ми се демек сигурни од 5 да речеме 3 ми се добитни (а во еден ден кога има понуда доволна само еден тикет е таков), арно ама играм и многу пропратни тикети и тие прават да се иде у зијан. Некогаш тие и знаеле да извадат, ама не е тоа поентата еднаш да те извади а 5 пати да те паднат. Така да се на се недисциплина, немање стрпливост и лакомост се главна пречка да се дојде бар до некој профит од кладењево.