Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шалке бе Шалке, какви шанси имавте бе трупови едни бе, еднаш ви дојдоја во напад гол ви дадоа. Да ви ебам утовите глупи едни

Ја ставив осијек да заврши х, не верувам дека ќе ја вртат доколку ја вртат на кец касно е за тоа, макар што кај мамич се е можно. АЛи ја врзав со Гепинген 2ка ракомет вкупно 5.4 коеф на 4 евра доста е

Норвич за 1.40 со играч више тим1 си спијат ;)) лепо лепо ...а и саутемптон 2+ ќе ми ја дае кога ќе си го видам тилот

Хјуџ 2+цела
Челзи 1хенд.
Манчестер т22+
Барселона 2
на 2000ден

Барса ќе ме заебе осеќам

дали еднаш пред да умрам ќе ја имам таа чест да го заокружам Шалке на тикет

Само што вардар на бетмаратон каде што играм е 56.5 и над 33 гола за + за вардар. Во спортлајф гледам во додаток 54.5 али кој да оди до таму упм :sleep:
Во Копачка беше 53.5...
А Барса-Адемар гледам почнала...ништо од нив...
Бааги голови има...штета.....мислев подоцна почнуваат....ја заборавив и јас да ја пишам...

Си избегав од среќата наместо Борнмут T1 2+ ја шкртнав и наместо неа ВБА ја играв 3+...и ај сеа најди нзс

Во Копачка беше 53.5...
А Барса-Адемар гледам почнала...ништо од нив...
Бааги голови има...штета.....мислев подоцна почнуваат....ја заборавив и јас да ја пишам...
Фала на типовите, ако има нешто за утре пиши ако не ти е проблем. Денес на интернет што има тоа ќе играм, се туширав пред 10тина минути не мрдам надвор па и на недобитните да делат пари :)

Барса 2 т2 ако ме падне не знам што повеќе....

Kajgana magijo,Glenavon gg3+,Hajduk 1 i Celzi 1t12+
[emoji5] [emoji4] [emoji6]

немојт олку да се глупи шалке бе знали не возможно е, види ги како забавачина се кога ќе стигнат до голон

Пенал ето ти сеа 0-2 чао шалке маме ви ебем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom