Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каков таков, Јунајтед е Јунајтед, да не се заебаваме. Мислам дека вреди да се ризикува за ваков коефициент.
Нема Саутемптон шампиони да ги правиме ебаго
aman be vie uste na sred sezona ne se stignati sampioni

Франција(жени)Т1 27.5+
Германија 1
Хрватска 1
Металац-Звезда(кошарка) хен 1..
11коеф,колку да се следи нешто...
Да знаев да не отварам да читам типови од кајгана[emoji14] Ебати Франција

Со тикетов оди и сто грама семки од тиква, јеби га да бев добитен викендов ќе грицкав фстак :toe:

Јонг Ајакс- 4+
Албасете - 3+
Шафхаузен - ГГ3+
Ѕвезда -2хен -9.5
Хрватска- 50.5+

Каква астрономска разлика во коеф. помеѓу Моцарт и Вилхил:shok2:
Моцарт- 24.82 коеф,
СЛ - 33.19
Вилхил-34.75
Копачка-33.19
Бетсити, Марбет и остали ми се најдалеку не ги рачунам, треба кола да палам.
Моцарт ми е најблиску(12-тина минути пешадија), а останативе се на 50-тина метри од првата.

Заклучок- пешачам малку повеќе, а добивам поголем коеф. и хелоу боди, хелоу гоуст:D

Каљари-Киево 2 @ 4.00
Со промената на тренерот Киево четири меча со ред е без пораз, од другата страна Каљари е пет меча без победа.
Со оглед на тоа што Каљари е со најмал ростор во екипата од цела Италија, речиси исти играчи му играат цело време, во четвртокот во купот со Модена се спасија во продолжението...
Повреден кај Каљари за денес е Ериксон, кај Киево пак нема суспендирани и повредени играчи, цел тим е на располагање, така да денес типувам на нив...
0-2 (9та минута) :)

Ерготелис пробајте ја лајф 2ка. Играат 3 за 3 а денес најверојатно ќе тепа гостинот.

браво Уникс браво легенди, од 35-36 сега резултатот е 68-43, 33-7 серија за Цска[DOUBLEPOST=1418063755][/DOUBLEPOST]место на крај да ги играв на полувреме кошаркиве оваа недела ќе бев 10 000 у добивка, ненормално е ова што се дешава во второ полувреме

Шо значи овај хендикепот во фудбал?
Дај кажете ако знај некој

upload_2014-12-8_19-23-51.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom