Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
PSG - Metalurg 1 -10.5 @3.30 koef. Vo Betcity.
Stavi kukja, zemi zgrada
Да играа со Кил,Веспрем,Барса би ставил али со ПСЖ мувлосан тим никако тие се најголеми идиоти од тим

Незнам зошто некако сумљива ми е Малага - Реал, иако Реал е машинерија не значи дека не може да киксне барем со нерешено.

Иначе:
Манчестер 1
ПСЖ 1
Вардар ракомет 1
Висла 2
Свонси 1Х

Шалке има 5 првотимци повредени, Дракслер, Фарфан, Матип, Горецка, Колашинац, може ќе испадне ама пазете се

Sent from my iPhone using Tapatalk

За денес:
16:00
  • Leeds - Derby tip: 1-X
  • Bury - Dagenham & Red. tip: 2-1
Вкупен коефициент: 450.00

Ги играш вба арсенал 1+ прво полувреме колку да крени коефициент малку од малку, и како прва утакмица ти го ебава ливчето. Абе ви се мочам во то неспособните ви се мочам, ни четврто место уште еднаш да не видите греој едни. Од шо сте неспособни ни гол не знајте да примите, крв да серите
А колку весел го уплатив сабајлечи, си реков денот убав ќе биди, некое денарче плус за вечер, и овие инвалидите ми го сјебаја

Само 1 корнер цело полувреме :icon_lol: додека на претходната нивна утакмица со ВБА имаа вкупно 19.
Дали ќе се распукааат второ, за 6+ корнери 2 коеф, значи уште 5 да има.

Само 1 корнер цело полувреме :icon_lol: додека на претходната нивна утакмица со ВБА имаа вкупно 19.
Дали ќе се распукааат второ, за 6+ корнери 2 коеф, значи уште 5 да има.

Teшко, крилата секогаш ја враќаат топката кон средина, така да, тешко.

Едино ако WBA учука еден гол, па да запне Арсенал на all in ...

Барнсли-3+
Честер-3+
Висла Плок-2
4.2коеф. во вилхил и ова на два бона. Ќе ја менам спортлајф викендов, зошто последниве две недели играме дај ми го-на ти го:eek:

Во последна минута ја даде Арсенал на корни и жолти картони, среќа Чембрлеин му уклиза на тој идиотот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom