Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дај нека напишат тука ракометните стручњаци што мислат за Мешков утре и за останатите ракомети?..
За утре подобри се овие од ЕХФ купот Порто,Берлин и Констанца да се пласираат евентуално би додал и Војводина коеф се 1,35 - 1,45
Мешков би требало да тепа ЛаРиоха ништо посебно особено не на гости ама за тој коеф не би ја играл
Целје +5,5 е добра опција за утре јас ги изиграв на 6,5
Везпрем + овие Медведи незнаат за одбрана
Висла треба да добие Турците ништо посебно
Барса нема ни шо да се изигра
Монпелје треба да е + исто

Да ти ебам Данците скапани ѓубриња..ги изиграв 2+ цела и нормално 80 минута 0-0 е..како маѓепсан да е голот ..умрете копилиња едни..како да ги пишам ќе ги промашам

Ај бе нека идат у пичку матер кладилнициве, ги преминаа сите граници! Ќе престанам да играм.
Пази, Милано 2ка на нет 8.5, Спортлајф 5.5, Копачка 5. И тоа се квоти за трознакот!!! Може и Х да ви заврши и да го јадете. :mad:
7.4 dvoznak,ti se sviga ?

Inace ke gi izgoris ako e 8.5

Lee brest kec u dva ja staiv na edno livche 35 kvota, a toa dva u kec ke ja praat -.-

Не разбирам зошто е 2.50 двојката на Жалгирис утре... Ако се во полн состав ќе тепаат, доста јаки се Литванците оваа сезона, имаат собрано неколку искусни играчи и другите им се доста млади, од нивните школи али децата играат страшно. Плус го имаат Андерсон, страшен играч е црњата и превзема одговорност во битните моменти. Па дома ги тепаа 30 разлика, сеа 2.50 квота им даваат. Мене двојка ми е ова, али пак ќе речам под услов да немаат некои повредени.
55-61

Али коа не играм изненадувања така ми треба.

Den Bosh си ја ставив 3+ 0-1 полувреме, се надевам сум ја фатил таа 2/1 да стават овие уште 2 гола :icon_lol:

Не играм многу често кошарка, па ај да си прашам нешто.
Дали може Играч да пишеш +или -, и со истата таа екипа да искобинираш +,- хендикеп, конечен...
Пример сакам да го играм Тони Паркер+ и Сан Антонио+
овие први ми дојдоа на памет.
Инаку за во марбет прашувам.[DOUBLEPOST=1417205370][/DOUBLEPOST]инаку маме да им ебам на овие Seraing Utd 7 победи по ред сега најдоа да губат.

55-61

Али коа не играм изненадувања така ми треба.
ddc7d29c912e00c728940e8270db60b7.jpg

Не ја пишав сингл ама ја сврзав со овие на помала уплата, и Савехоф е фатена, остануваат уште другите две, се надевам и тие ќе бидат фатени :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ај за у Бет Сити некој пар да кажам од играчи НБА.
Лосон и Драгич заедно да дадат повеќе од 32.5
Олдриџ да не даде повеќе од 5.5 поени од Зек Рендолф. Значи +5.5 на Рендолф.
Лаури повеќе од 6.5 асистенции
Коби 26.5+
Тиг да даде поише од 2.5 од Еванс.
И Хјустон 195.5+
Нека трчаат за вечер. :D

П.с. Саез мамата у пичка да ти ја ебам. Водеше 7-5 и 2-0 и имаше брејк шанса за 3-0, нормално не ја искористи. После на 2-1 од 40-15 изеде брејк. На 3-3 пак направи брејк и направи 4-3 и сервираше. Го изгуби сетот 4-6. Третиот сет го почна со брејк и поведе 1-0, за одма експресно да му ја свртат на 2-1. Потоа израмни на 2-2 и направи брејк за 3-2, за сега 4-3 да води тој другиот, а нема потреба да кажам дека Саез не искористи брејк шанса на 3-3. Да му се серам у аматерот.

Кај ги препишав овие Серинг да им се посерам, а тотално ги изумив Марсеј :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom