Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ajde bato pishi i za utre nekoiДанкерк-Пик сегед +49.5 ..
Овие Данкерк се најклетата екипа за типување годинава,понепредвидлива екипа нема...
Средата изгубија како магариња дома,со 37 примени гола од СТ Рафаел...
Денес ќе мора повеќе да се отворат ако сакаат нешто да направат....
Од друга страна Пик Сегед изигра слаб меч во неделата,иако тепаа,мислам дека денес ќе распалат повеќе и лесно ќе ја прфрлат границата..
Редно е да изиграат ракомет еднаш,не да ми играат онде ала Металург на времето со резултатите 20-19...
Медведи-Монпеље 2
Салам коеф за двојка,дури 1.50..
Реално Французите се посилни,иако ги потценија многу во првиот меч,ова е можеби клучен меч за онпеље,ако не тепаат денес имаат шанса да не тепаат ниту еден меч до крај....
Мора да добијат,по секоја цена..
Русите досега ги изгубија сите мечеви,иако не се слаба екипа,напротив ништо чудно и да тепаатденес,и за нив е многу важен меч,ако тепаат и тие ќе се вклучат во борбата за 4то место,сепак Монпеље има поискусна екипа и одам на нив...
На голови некако беше најдобро да се игра,но сепак е меч кој решава многу,па ќе има и грешки..
Можеби е подобро да се игра минус како секундарен тип,сепак 64 гола се многу....
Веспрем-Вардар 1 и +52.5..
Меч со толку малку голови тешко ќе се повтори...
Посебно од страна на Вардар....
Мислам дека денес ќе се распукаат салам и ќе има голови,иако и двете екипа имаат голманишта...
Сепак Веспрем кога игра дома е подруга екипа,а и Вардар на гости некако подобро и поопуштено игра,типувам на меч со повеќе голови......
Околу конечниот тип,голем фаворит е Веспрем,сепак во моментот се подобра екипа од Вардар,посебно по пеховите на Вардар со повредите...
Металург-Ла Риоја -54.5
Многу се бе 55 гола,посебно кога се работи за Металург,знаат и самите дека ако се впуштат во игра со отворен гард како во неделата немаат некои шанси..
Ќе мора да ги чуваат силите,посебно на бековска линија..
Е сега многу работи ќе зависат од голманот,ако месечари Митревски пак тогаш ништо не бива...
Би требало да фатат некоја топка па да тргни работата...
Како и да е,Ла Риоја не е Кил или ПСЖ,не се ништо посебно за да го избришат паркетот со Металург...
Кил-ПСЖ 1 и Т1 +28.5
Влезе во страшна форма машината на Кил,партал напраја се пред себе,,,,
ПСЖ од друга страна е без Омејер,Абало и најверојатно Онрубиа....
Тешко дека имаат шанса да дадат нешто повеќе против Кил пред 10илјади публика...
Х треба да се бркат тие...Monako vecerva me tresna od zemja . se da im ebam...
Дајте некој тикет 4 коеф.бар за утре[emoji14]
Карлос давај некоја сигурица да направам 4 коеф твоите тениси ми пројдоа денес[emoji1]
E od kaj da ja znaes be bate..Arno sto drugoto livce mi izleze malku od malku se pokriv , ama ne toa toa..Х треба да се бркат тие...
Super tiket mozese da se sostavi .a bogami i rezultati bea dobri.jas se zapustiv u hokejot i kosarkata i ne si sklopiv dobiten tiket .iako ocekuvav Arsenal da si pobedi,no ..Bogata ponuda denes .vasi mislenja ?
Не ти е тебе до мои две иљадаркиА мојата провизија?
![]()
Не ти е тебе до мои две иљадарки![]()
+ Hibbert 14.5 + 1.75 BetcityL.James 25.5 + 1.76
J.Harden 26.5 + 1.85
Betcity,koef 3.2
Steta samo sto nema da mozam da gi uplatam.ocekuvam lagano da gi preskocat granicite .inaku bi gi pustil za 1000den