Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.rezultati.com/utakmica/WrqHhAop/#detalji

Кај најдов оваа да си ја пишам 1 :tapp:
Не сваќам како може на ден како сабота полн со прволигашки фудбали ракомет лига шампиони и слично да играте 9та англиска лига ,, значи ајде чемпионшит да си пишал, ама 9та лига каде по квалитет се победни од наша втора лига... ист си како татко ми ,, и он пишува пакистан,индија,северна кореја...

Магијо ....те молам само Норвич тим1.... или гг3+ :/ и Петерборо т1 или гг3+ ...толку барам...:/

И ДОРТМУНД 3+ јбт!

Последно уредено:
Не сваќам како може на ден како сабота полн со прволигашки фудбали ракомет лига шампиони и слично да играте 9та англиска лига ,, значи ајде чемпионшит да си пишал, ама 9та лига каде по квалитет се победни од наша втора лига... ист си како татко ми ,, и он пишува пакистан,индија,северна кореја...

Многу едноставно, кога пишам од првите лиги секогаш една ме ебе.

Ок е сега 2-2 :icon_lol:

Реал М - 2и3+ добар коеф од 1,6 што не се пропушта
Барса - ГГ 3+ последниве четири дуели се вакви. И двете екипи се безбедни во ЛШ и ЛЕ, па мислам дека доволно е само Севиља гол да даде, Барса ќе ја доврши работата.
Вилем други и тој ГГ 3+ склони се и едните и другите на голови
Дурен - 160.5+ одбојка гер. две изедначени екипи, а мала граница за поени.

Е сега, една од овие четири нема да пишам на тикет, а која ќе биде ќе видам на 10 мин пред уплата. Со среќа;)

Да ја отвориме лајф сесијата за денес.
Мајнц - Фрајбург (0.0) 1@1.72 bet365[DOUBLEPOST=1416671135][/DOUBLEPOST]Доста е за денес :pos:

Момци, чекам Петербороу т1;гг3+ - 0-1 е на полувреме ?

Чаре некое ? како да ја штитам ? идеја некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom