Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пишав Алжир 3+ го фрлив ливчето и напишав друго вкупно корнери 9.5+.За ебење сум!

6 има корнери до сега ама постот му е онака ако има некоја девојка да го чита постов да знае дека само за ебење бил овој.

6 има корнери до сега ама постот му е онака ако има некоја девојка да го чита постов да знае дека само за ебење бил овој.
имаше 5 коа пишав ја xD
иначе може нејке девојка бе :sneaky: :icon_lol::pos:

Португалија ДП2 ќе ја пробам на ситно...
Колку да не ја гледам за џабе.

Да не ја играше некој 0-2 оваа ?[DOUBLEPOST=1403469123][/DOUBLEPOST]
Ја пишав Алжир 3+ го фрлив ливчето и напишав друго вкупно корнери 9.5+.За ебење сум!
Ете сепак не-ебан ќе останеш.

Ја играше некој 0-1...
:pos::pos::pos:

Кој го прати Џони, може дебело да влези плус во кладилница,треба да го заштитиме како загрозен вид и да го охрабриме што почесто да пише во оваа тема зошто некој со негова помош чорбаџија ќе стане. :D Напред Џони од мене целосна поддршка(y)

Дојди со мене во веце да видиш дали сум педер :icon_mrgr:
Па штом го викаш во вц се е јасно :icon_lol:

Се наполниа пари овие што ги играа од 0-4 жолти, јас еден ден уплатив гомнаров извади 5 жолти во 89 минута и немам уплатено веќе, ама утре ќе пробам.

Па штом го викаш во вц се е јасно :icon_lol:

Се наполниа пари овие што ги играа од 0-4 жолти, јас еден ден уплатив гомнаров извади 5 жолти во 89 минута и немам уплатено веќе, ама утре ќе пробам.
А баш сакав утре да играм на минус жолти...ако играш ти да знам на тенисов да останам :ROFLMAO: :D

se cheka @Stefan-kobe da izleze so oficijalnite tenisi za utre :) Ednas gi pisa no bi go zamolil za posle 16h ako ima nesto zosto do togas sum na rab :)
Ферер 3-0, Бердих, Ноле 3-0, Димитров, Вазелин 3-0, Андерсон, Венус, Квитова, Веснина, Макарова. Овие ти се зицерите брат, оние со помали коефициенти, а од тие со поголеми ја би ги играл Баутиста, Томич, Свитолина и Грот плус 9.5 прв сет. За граници не знам затоа што ништо не сум видел, тек сеа се прибирам, цел ден не бев дома.

Едит: Сабајле ќе станам порано, ќе разгледам допуна и ќе напишам некоја анализа па видете ако ви се допаѓа изиграјте. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom