Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ajde be hoffenheim 50 suta imaat 2 tima vo gol a nejkje da izleze 3+ ......[DOUBLEPOST=1397408881][/DOUBLEPOST]
Гледам ви работи среќата на темава... Дајте на Хофенхајм уште еден гол нека падне, 3+ ја имам аман!
i ja ja cekam 3+, abe gledam statistika 50 suta ima se na se vo ramki na gol...

Ајде бе Олимпијакос 2 колку да си ги вратам денес парите!

ne ja gledam utakmicata , ama ja vidov kako 2/1 , poluvreme bese 0:1, sega e 1:1 , ako sakate probajte ja vo zivo .
http://www.rezultati.com/utakmica/ChPc4Nv3/#detalji[DOUBLEPOST=1397412560][/DOUBLEPOST]posto pretpostavuvam samo hoffenheim ke me butne na livce, mi ostanaa atl.madrid 2 i milan 1i3+, dali znae nekoj da mi objasni za cash back od vil hil ima li kako se racuna? uplata mi e 20 den koef 99,30

Последно уредено:
атлетико ако влезе ќе ги чекам Милан и ПСЖ да тепаат... да бранам ли, да не бранам, како да бранам две утакмици пичку матер :icon_lol:ж

Зависи за колку пари чекаш.
Диего копиле гнасно се да ти ебам 3+ треба да испадни.

Од кога ова 40% бонус во спортлајф? Добивката ми е 3860 со данок и 1200 бонус ќе ми дадат 5060 или се заедно им е пресметано? :pipi:

Од кога ова 40% бонус во спортлајф? Добивката ми е 3860 со данок и 1200 бонус ќе ми дадат 5060 или се заедно им е пресметано? :pipi:
pisuva ti kako e presmetano , i kolku imas bonus ,[DOUBLEPOST=1397413978][/DOUBLEPOST]atletiko davajte uste 1 gol tim2 ve imam, costa peder eden promasi penal :facepalm:

0-2 е сега ќе си пукнам од мака готово
Како можеше пенал да промаши.
:tapp::tapp:

ne ja gledam utakmicata , ama ja vidov kako 2/1 , poluvreme bese 0:1, sega e 1:1 , ako sakate probajte ja vo zivo .
http://www.rezultati.com/utakmica/ChPc4Nv3/#detalji[DOUBLEPOST=1397412560][/DOUBLEPOST]posto pretpostavuvam samo hoffenheim ke me butne na livce, mi ostanaa atl.madrid 2 i milan 1i3+, dali znae nekoj da mi objasni za cash back od vil hil ima li kako se racuna? uplata mi e 20 den koef 99,30

ako e odigral nekoj vo zivo 1, so srekja neka mu e :)

Отидов да се вадам со сингл Милан 2+прво и 2+второ и се поебав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom