Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шалке ја имав 1 и т1 сингл и коа видов поништениот гол и пеналот викам нема господ, ја изгасив од тв. Коа сеа глеам гурнале еден на крајМоре кој ја имал Шалке 3+![]()
26-26 во регуларен дел, после тепа Мешков Брест на пенали, не ги гледав пеналите пошо бев да трошам негативна енергија. Цела утакмица беше тапа ,блага предност за Татран и шанса да бидам добитен , за последните 5 минути да ми стане јасно дека е местена за нерешеноКако заврши, резултат?
И јас ја имам шалке 1&Т1, марсеј 2&3+,ама изгледа ке ме лизне ваљадолид 2&3+Шалке ја имав 1 и т1 сингл и коа видов поништениот гол и пеналот викам нема господ, ја изгасив од тв. Коа сеа глеам гурнале еден на крај![]()
Стартната постава за “волчицата“ се очекува да биде следната:Roma x2
Miralem Pjanic, Alessandro Florenzi and Mattia Destro are all suspended. Mehdi Benatia is injured.
Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат и ја валкаат темата со нивните сра*а и кои со нивните постови ги навредуваат и провоцираат оние кои искрено сакаат да помогнат на играчите.Андерлехт 2 2,35
Локерен секако ќе игра во Европа, додека Андерлехт има притисок да победи бидејќи му виси пласманот во ЛШ. Очекувам Локерен да игра лабаво, а Андерлехт ќе го искористи тоа.
поздрав и до тебе...Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат темата.
Ова е мој последен пост овде за подолго време, па еве тие тн. самонаречени експерти нека покажат дел од нивното знаење.
Чао
![]()
lele koj baksuz si ...https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1653-8107636-1178
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1653-4489381-1178
И сега како човек да не се фрли во Вардар?
Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат и ја валкаат темата со нивните сра*а и кои со нивните постови ги навредуваат и провоцираат оние кои искрено сакаат да помогнат на играчите.
Ова е мој последен пост овде за подолго време, па еве тие тн. самонаречени експерти нека покажат дел од нивното знаење.
!!!СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ОНИЕ ПРАВИ КЛАДИЛНИЧАРИ И ДОБРОНАМЕРНИ ЧЛЕНОВИ!!!
Чао
![]()