Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како заврши, резултат?
26-26 во регуларен дел, после тепа Мешков Брест на пенали, не ги гледав пеналите пошо бев да трошам негативна енергија. Цела утакмица беше тапа ,блага предност за Татран и шанса да бидам добитен , за последните 5 минути да ми стане јасно дека е местена за нерешено

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Roma x2
Miralem Pjanic, Alessandro Florenzi and Mattia Destro are all suspended. Mehdi Benatia is injured.

Шалке ја имав 1 и т1 сингл и коа видов поништениот гол и пеналот викам нема господ, ја изгасив од тв. Коа сеа глеам гурнале еден на крај :)
И јас ја имам шалке 1&Т1, марсеј 2&3+,ама изгледа ке ме лизне ваљадолид 2&3+

Roma x2
Miralem Pjanic, Alessandro Florenzi and Mattia Destro are all suspended. Mehdi Benatia is injured.
Стартната постава за “волчицата“ се очекува да биде следната:

Де Санктис, Мајкон, Толои, Кастан, Ромањоли, Тадеи, Де Роси, Наинголан, Љаич, Тоти, Жервињо.

Луѓе утре Сиена е најсигурен кец...Сасуоло 1х...а Гројтер 1....
Милион % ама не гарантирам..
Хвала пуно...нема на чему

Андерлехт 2 2,35
Локерен секако ќе игра во Европа, додека Андерлехт има притисок да победи бидејќи му виси пласманот во ЛШ. Очекувам Локерен да игра лабаво, а Андерлехт ќе го искористи тоа.
Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат и ја валкаат темата со нивните сра*а и кои со нивните постови ги навредуваат и провоцираат оние кои искрено сакаат да помогнат на играчите.
Ова е мој последен пост овде за подолго време, па еве тие тн. самонаречени експерти нека покажат дел од нивното знаење.
!!!СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ОНИЕ ПРАВИ КЛАДИЛНИЧАРИ И ДОБРОНАМЕРНИ ЧЛЕНОВИ!!!
Чао
tumblr_lz3vu708jC1qe1rqoo1_400.gif

Последно уредено:
Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат темата.
Ова е мој последен пост овде за подолго време, па еве тие тн. самонаречени експерти нека покажат дел од нивното знаење.
Чао
поздрав и до тебе...

Дечки може да се игра систем 7 од 9 за 20 ден уплата во Копачка?

стави кучицу на осјек денеска ;) чиста единица[DOUBLEPOST=1397266014][/DOUBLEPOST]Everton 2
Southampton 1
C.Zvezda 1
Tottenham 2
Zenit 1
Osijek 1

20 коеф

Последно уредено:
Поздрав за сите куропушачи, арогантни створења и искомплексирани кретени кои ја посетуваат и ја валкаат темата со нивните сра*а и кои со нивните постови ги навредуваат и провоцираат оние кои искрено сакаат да помогнат на играчите.
!!!СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА ОНИЕ ПРАВИ КЛАДИЛНИЧАРИ И ДОБРОНАМЕРНИ ЧЛЕНОВИ!!!
Чао

Aман, си пишманиш како женска пред анален секс. Те пишуваш, те не пишуваш во темата. Реши се еднаш. Инаку, знаеш колку смешно ти изгледа гифчето после погоден коефициент 2.35? Ако секој става такви гифчиња на таков погоден коефициент, темата ќе личи на сликовница. Плус, твојот просек на погоден 2 коефициент е полош од оној на некој дресиран мајмун кој бира рандом типови во понудата.

Собери се малку, не глуми старлета на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom