Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На бет 365 имаш 6,5 за 2 коефициент. Имаш да ја играш и 7,5, 8,5, 9,5 секако со поголеми коефициенти. За Данска да победи со повеќе од 9,5 е 3,15. Така ќе ја играм ако решам да се регистрирам онлајн. Имаш коефициенти и за помал хендикеп нормално со помали коефициенти. Најмалиот хендикеп е 3,5 со 1,33 коефициент, за да победи Данска.
Значи според ова од прилика претпоставувам дека во кладилнициве ќе биде 5.5 хендикеп... многу малку. Според мене реално би било границата да биде 7.5 или 8.5 Данциве лесно може да си стигнат до 6 разлика..
За да не играм контра нашиве ќе може да ми ги кажеш и обратниве коефициенти ако не ти е тешко ? :) (мислам на тоа да не изгубиме 8.5 итн)

Не е можно ова го играм +13 коша а типот дава 12 Томпсон од кливленд.. .Се најмило да ти умре кретену !

Ме мрзи да барам, а и на една страна 1 мислење, на друга второ и така несредено некако :D Ај што ќе ми оданочат 10% од добивката, на крајот од годината ќе бараат пак пари ?
Не би требало на крај да бараат пари. Нека отидат во Арачиново да им бараат пари мамицата нивна.. :mad:
2 точно...за 500 ко шо планираш, имаш ќар 400, и 100че за гујо.
1642231.png

Луѓе зошто играте во Моцарт ? Има за едно 5% полоши коеф. од останатите кладилници што би се рекло со се данок за владата, процент за јајцата на букефал и 3 од карти губиш едно 15%.
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 04:25 ---
Не е можно ова го играм +13 коша а типот дава 12 Томпсон од кливленд.. .Се најмило да ти умре кретену !

I_know_that_feel_bro.jpg

Пред месец дена на Евролига кошарка играв кошаркар да даде повеќе од 8.5 коша. Даде 8 уште во прво полувреме.
На крај можеш да претпоставиш дека остана на 8 :mad:

Луѓе зошто играте во Моцарт ? Има за едно 5% полоши коеф. од останатите кладилници што би се рекло со се данок за владата, процент за јајцата на букефал и 3 од карти губиш едно 15%.
Го направив тикетов на моцарт сајтот оти онака графички ми е убав :) , а има срање коефициенти да...да бара највисоки коефициенти на овие утакмици шо ги пишал ќе најде до кај 3-3.5 сигурно.

Го направив тикетов на моцарт сајтот оти онака графички ми е убав :) , а има срање коефициенти да...да бара највисоки коефициенти на овие утакмици шо ги пишал ќе најде до кај 3-3.5 сигурно.

Во СпортЛајф:
Барса - 1.2
Сити-1.35 му се типовиве на ПСЖ ја нема сега за сега.

Значи според ова од прилика претпоставувам дека во кладилнициве ќе биде 5.5 хендикеп... многу малку. Според мене реално би било границата да биде 7.5 или 8.5 Данциве лесно може да си стигнат до 6 разлика..
За да не играм контра нашиве ќе може да ми ги кажеш и обратниве коефициенти ако не ти е тешко ? :) (мислам на тоа да не изгубиме 8.5 итн)

Да не изгубиме со повеќе од 7 е 1,57( +7,5 граница)
Да не изгубиме со повеќе од 8 е 1,41 (+8,5 граница)
Да не изгубиме со повеќе од 9 е 1,3 (+ 9,5 граница)

Е сеа имаш и целосни граници (+8 на пример), коефициентот е измеѓу 7,5 и 8,5 (1,47). Неам појма што се случува ако изгубиме точно со 8. Ваљда хендикеп Х.

(+3,5) Е 2,85 Со 4 да не изгубиме
(+4.5) Е 2,4 со 5 да не изгубиме
(+5,5) Е 2 со 6 да не изгубиме

Ми треба една инфорамција имам кошарка 55 + (пошто немаше у бетсити 55.5+ ) и сеа дадоа 55 коша како се рачуна тоа ?

Ми треба една инфорамција имам кошарка 55 + (пошто немаше у бетсити 55.5+ ) и сеа дадоа 55 коша како се рачуна тоа ?

Ако е точно 55+ (а не 55.5+) би требало да ти е фатено.

Предходната година се донесе тој закон на 31.12.2012 и стапи на сила исто така од Божиќ. Значи глеаш Глујо мисвел на нас, секој Божиќ ни испраќа по некоа честитка. :cuc:

Грешка си имаше обид да се донесе таков закон но не стапи никогаш на сила во мкд нема закон за онлине кладење , ама како стојат работите многу играчи ке се префлрат на онлине и очекувам да го забранат во скоро време и тоа .

Osven vo Mozzart,dali po drugive kladilnici baraa LK,i popolnuvanja formulari?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Некој што се разбира од систем за 50 денари уплатено 5/12 седум се фатени сите се по 1.9 коеф може да ми израчуна некој колку е добивката или да ми даде програм за тоа само не тој од тип.ком.мк пошто неможам да израчунам на тој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom