Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се пријавив а ме нема на листава.Ако можеш додади ме,ако не можеш сепак и овде може да се ставаат типови :)

Додаден си.
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 18:44 ---
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '11/22/2013 05:36:20 pm', '22.11.2013 20:30', 'Ajaccio', 'Marseille', 'France 1' at line 1

Сакав да тестирам, при додавање тип

Сите полиња ги внесе?!? Ај внеси и напрај ми print screen пред да стиснеш на 'Внеси' за да видам до што би можело да е проблемот.

slaven-zadar да ја бркам 1? 1-1 ја имав али ништо.

Sluzbarski има успешно додадено тип. Другите пробавте? Само кај @Топче ли прави проблем?

п.с. Како се тагира на форумов? o_O

Додаден си.
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 18:44 ---

Сите полиња ги внесе?!? Ај внеси и напрај ми print screen пред да стиснеш на 'Внеси' за да видам до што би можело да е проблемот.

одлично склопено ;) (y)

Овие Зенит бетер од Леванте и од Арис стана.

16:00 RUSSIA: Premier League
Zenit Petersburg - FK Rostov
Tip: Tim2 1+ (1.80)

Zenit danas bez nekolicine igraca, kao sto su:

1) Ansaldi (LB) Defense 5/1
2) Anyukov (RB) Defense 7/0
3) Lombaerts (CB) Defense 15/0
4) Bystrov (RW) Attack 12/0
5) Danny (LW) Attack 15/10
6) Shatov (CM) Midfielder 9/3 (pod znakom pitanja)
7) Shirokov (CM) Midfielder 8/5 (pod znakom pitanja)
Mislim da mogu da racunam na jedan pogodak gostiju, jer ne bi bilo prvi put da im prave malo problema, a kvota mi je bas zapala za oko. Nadam se da nisam pogresio sto se toga tice. Svi ce se zaletetni na H1 na Zenit, ali ja ne bih to igrao zbog dosta izostanaka i zato sam se odlucio za ovaj tip.

eve zosto e taka
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 19:05 ---
Sluzbarski има успешно додадено тип. Другите пробавте? Само кај @Топче ли прави проблем?

i mene mi napravi problem...istoto kako kaj topce mi go javi
ne rabotat tagovite poslednive denovi na forumov.

Кај мене перфектно си функционира

тагираш со @

16:00 RUSSIA: Premier League
Zenit Petersburg - FK Rostov
Tip: Tim2 1+ (1.80)

Zenit danas bez nekolicine igraca, kao sto su:

1) Ansaldi (LB) Defense 5/1
2) Anyukov (RB) Defense 7/0
3) Lombaerts (CB) Defense 15/0
4) Bystrov (RW) Attack 12/0
5) Danny (LW) Attack 15/10
6) Shatov (CM) Midfielder 9/3 (pod znakom pitanja)
7) Shirokov (CM) Midfielder 8/5 (pod znakom pitanja)
Mislim da mogu da racunam na jedan pogodak gostiju, jer ne bi bilo prvi put da im prave malo problema, a kvota mi je bas zapala za oko. Nadam se da nisam pogresio sto se toga tice. Svi ce se zaletetni na H1 na Zenit, ali ja ne bih to igrao zbog dosta izostanaka i zato sam se odlucio za ovaj tip.

eve zosto e taka

Bravo za tipot. A toa sho zenit samo dva pati shutna o okvir nema vrska so ova.

Samo sto postaviv,i bese uspesno.ke pocne natprevaruvanjeto od vecerva,ili pak od utre?

Кај мене прави проблем..неможам да го внесам типот..

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '11/22/2013 06:53:10 pm', '23.11.2013. 02:00', 'Мемфис Гризлис', '' at line 1

Кирилица или латиница да ги внесуваме типовите? Ова сигурно е систем кој препознава, па не може кој како сака.

Едит: Успешно успеав да додадам тим за денес. Тоа не се важи нели, од утре почнуваме?

За оние кои не им успеа користете латиница и формални имиња на лигите, може до тоа да е што не ви оклучува :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom