Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
играм сега во живо една кошарка пред почеток на 4 четвртина 47-52 резултат играм домаќините да не загубат со повеќе од 16 разлика, гледам во сите 3 четвртини мал број поени никој не доминирал во ниту една четвртина па си викам голема е разлика 16 поени а губат само со 5, како да ме чекаа само да ја уплатам, наредни 3 минути серија 16-1 за гостите а максимум поени во другите 3 четвртини на еден тим биле 19

нека се пофторуваат типови, секој со своја анализа и мислење нека си биди и влог.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 15:51 ---
Lyngby-Horsens 1-X ja uplatija pred mene na 5000 denari, mozebi ima nesto moze koj sakate da ja probate.

Screenshot_2.png

:(

:( друже извини, не беше од мене и јас на 100че ја пробав сингл, пред мене влезе едно бате и ја уплати на 5000 денари од каде му беше инфото и него тој си знае. Пишав чисто ако сакате да ја пробате може ќе излезе....лани јас така фатив една од шкотска 2 лига монтросе 2-х бидејќи ја уплатија додека гледав фудбал во кладилница на голема сума, таквите јас ги пробувам на 100че ако излезеи ок ако не здравје.

Пробајте во живо, Звезда +6,5, добро играат, Кубан има 7/8 шут за 3ка, ваљда нема до крај да им оди шутот за 3ка.

Луѓе вака, страницава е готова. Сите кои се пријавивте, отворете ја, кликнете на вашето име и изберете лозинка. После тоа можете да додавате типови, со клик на вашето име па на копчето 'Додади тип' во горниот десен агол. Е сега мал проблем имам со најавувањето со додавање типови, имено откако ќе кликнете на 'Додади тип' и ќе ја внесете вашата лозинка, ќе можете да одите и да додавате тип кај било кој корисник :D Е па, не го правете тоа, за викенд ќе го средам, сега нека остане вака за да почнеме од утре, да го фатиме викендот.

Можете да додавате максимум 5 типа дневно, нема ограничен минимум, со тоа што ти што на 31.12.2013 нема да имаат вкупно 90 типови ќе бидат елиминирани.

Секој може да типува што сака, може да се дуплираат типови, нема врска тоа.

Секој тип мора да се додаде пред почетокот на истиот и да се наведе од колку почнува натпреварот, домаќин, гостин, тип, коефициент, кладилница од која е земен коефициентот.

Секој тип се типува со 10 виртуелни пари. Доколку е добитен се пресметува 10*коефицинет, ако е недобитен се смета -10 виртуелни пари. Ако е добитен, исто во историјата на типувани натпревари се обојува зелено, во спротивно црвено. Натпреварите кои допрва треба да се одиграт не се обоени.

Исходот од сите натпревари се пресметува и се ажурира табелата на крајот на денот, по завршување на сите натпревари.

Исто, во горниот дел од прозорецот, по клик на некој корисник, стои неговото име и фиксна бројка - 80 поени. Ова ќе биде средено за викендот, да ги покажува поените кои ги има корисникот.

Исто сега за почеток, корисниците се подредени рандом. За викенд ќе биде средено да бидат подредени по ред од оној со најмногу поени кон оној со најмалку.

Уште нешто мислев да пишам, не ми текнува, ќе го ажурирам веројатно постов.

За крај, страницата е хостирана на домејнот:

www.ipopust.mk

Aко имате некаква забелешка, критика или пофалба, или ненамерно сум заборавил некого, пишете ми во сандаче.

ВАЖНООО: Вие што не се пријавивте, почекајте сите да изберат лозинка и да додадат некој тип. За проба можете да додате типови и денес, тие на полноќ ќе бидат избришани и официјално почнуваме од утре.

Луѓе вака, страницава е готова. Сите кои се пријавивте, отворете ја, кликнете на вашето име и изберете лозинка. После тоа можете да додавате типови, со клик на вашето име па на копчето 'Додади тип' во горниот десен агол. Е сега мал проблем имам со најавувањето со додавање типови, имено откако ќе кликнете на 'Додади тип' и ќе ја внесете вашата лозинка, ќе можете да одите и да додавате тип кај било кој корисник :D Е па, не го правете тоа, за викенд ќе го средам, сега нека остане вака за да почнеме од утре, да го фатиме викендот.

Можете да додавате максимум 5 типа дневно, нема ограничен минимум, со тоа што ти што на 31.12.2013 нема да имаат вкупно 90 типови ќе бидат елиминирани.

Секој тип мора да се додаде пред почетокот на истиот и да се наведе од колку почнува натпреварот, домаќин, гостин, тип, коефициент, кладилница од која е земен коефициентот.

Секој тип се типува со 10 виртуелни пари. Доколку е добитен се пресметува 10*коефицинет, ако е недобитен се смета -10 виртуелни пари. Ако е добитен, исто во историјата на типувани натпревари се обојува зелено, во спротивно црвено. Натпреварите кои допрва треба да се одиграт не се обоени.

Исходот од сите натпревари се пресметува и се ажурира табелата на крајот на денот, по завршување на сите натпревари.

Исто, во горниот дел од прозорецот, по клик на некој корисник, стои неговото име и фиксна бројка - 80 поени. Ова ќе биде средено за викендот, да ги покажува поените кои ги има корисникот.

Исто сега за почеток, корисниците се подредени рандом. За викенд ќе биде средено да бидат подредени по ред од оној со најмногу поени кон оној со најмалку.

www.ipopust.mk

Aко имате некаква забелешка, критика или пофалба, или ненамерно сум заборавил некого, пишете ми во сандаче.

ВАЖНООО: Вие што не се пријавивте, почекајте сите да изберат лозинка и да додадат некој тип. За проба можете да додате типови и денес, тие на полноќ ќе бидат избришани и официјално почнуваме од утре.

Kapfenberg - Liefering Tip: 1 @1.80
Pored toga sto domacin uhvatio veliki zalet i redja samo pobede u prvenstvu, a gosti imaju jako los "omjer" u gostima, gosti imaju vazne izostanke za ovaj mec, a kvota je predobra. Adjeia, Reynu, Quaschnera, Gugganiga, Fountas...to su sve izostanci iz startne postave, a pored toga domacin je na drugom mestu tabele, i zaostaje 2 boda za altachom, a samo prvo mesto vodi u bundesligu. tako da ovde bez razmisljanja ide 1 po meni, jedina stvar mi je sto ne volim da se kladim na austrijce, ali ovde pravim izuzetak.

www.ipopust.mk

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '11/22/2013 05:36:20 pm', '22.11.2013 20:30', 'Ajaccio', 'Marseille', 'France 1' at line 1

Сакав да тестирам, при додавање тип

www.ipopust.mk

Јас се пријавив а ме нема на листава.Ако можеш додади ме,ако не можеш сепак и овде може да се ставаат типови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom