Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Точно ли е ова дека во Mozzart кладилниците доколку паднете на една утакмица а без таа имате над 30 коефициент ви ги исплаќаат парите без коефициентот на таа утакмица, ова ми го кажаа дека било ново, а сеа колку е верно не знам? :)
Да има нешто такво. Слушав и јас исто, доколку на една паднеш, а без таа имаш погодено(одреден) коефициент, ти ја враќаат уплатата. А колку коефициент, незнам не сум прашал.

Точно ли е ова дека во Mozzart кладилниците доколку паднете на една утакмица а без таа имате над 30 коефициент ви ги исплаќаат парите без коефициентот на таа утакмица, ова ми го кажаа дека било ново, а сеа колку е верно не знам? :)

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/naplati-promasaj

Нјукасл само нерешено ги вади да не ги обвинат за класична мештаљка. Значи буквално ги пуштаат на Хул да им даваат голови. 1 у 2 ќе дојде ако тепа Хул.

Како е тргнато денеска, ништо чудно Вардар да ја победи Барселона o_O

Еден совет. Ја чекам последна Ваљадолид и Атлетико Мадрид x-2 за 3000 денари. Како можам да ја покријам ? Знам дека никако, ама си велам дека има некој попаметен овде од мене. :D

Еден совет. Ја чекам последна Ваљадолид и Атлетико Мадрид x-2 за 3000 денари. Како можам да ја покријам ? Знам дека никако, ама си велам дека има некој попаметен овде од мене. :D
Не верувам дека ќе добиеш сигурен совет за добивка. Од мене имаш, да одиш во кладилница и во живо да ја бркаш зависност од резултатот.

Не ја брани, затоа што не е некоја огромна сума.

Што мислите за утре Франција - Литванија? Гледам добар коеф дават за франзуците , дури 1.70.

Според мене мислам дека ќе освојат , Паркер ќе сака да си оди крунисан од репрезентацијата. :)

Што мислите за утре Франција - Литванија? Гледам добар коеф дават за франзуците , дури 1.70.

Според мене мислам дека ќе освојат , Паркер ќе сака да си оди крунисан од репрезентацијата. :)
I jas go mislam istoto...Ke ja vrzem so uste nekoja :)

I jas go mislam istoto...Ke ja vrzem so uste nekoja :)

Се мислам да сврзам со Реал и со Динамо Киев , но сакам да одам на сигурно па можда ќе биде само Реал. Сеа пак имам дилема , Франција ли да ја играм 1 , или Паркер над 18 коша? :D

Fluminense 1 koef. 1.8
--- надополнето: 21 септември 2013 во 19:09 ---
Се мислам да сврзам со Реал и со Динамо Киев , но сакам да одам на сигурно па можда ќе биде само Реал. Сеа пак имам дилема , Франција ли да ја играм 1 , или Паркер над 18 коша? :D
Francija 1 ...Sepak finale e nema taka lesno da go pustaat barem jas taka ocekuvam... t.e ako mu odi na Parker i 1 ke izleze :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom