Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
У која кладилница може да се играат сите натпревари од 1ва Македонска Лига

Od tenisive, Boleli, Garcia Lopez, Jelena Jankovic i Cornet da tepaat :))

Не можам да најдам резултат од

28.05.2013 17:30 Al Fehaheel - Khaitan. (би требало да е Кувајт, ама мојата потрага заврши неуспешно)

Барав и на бетсити, ја нема..

Imam eden natprevar prekinat od bejzbol...Ce se doigra vecerva a go proveruvam na mozzart tiketot mi pisuva status dobiten..Neko iskustvo da ne ima nekooj ? Da odam po pare ili da cekam ?

Тикет за денес:

20:45 Celje - Maribor 2 (1.55)
15:00 Bennetau - Kamke T. 1 (1.30)
15:00 Hajek J. - Querrey S. 2 (1.40)
17:00 Met. Skopje - Vardar X2 (1.40)
20:00 Atletico-PR - Cruzeiro X2 (1.50)

kvota: 5.92

Imam eden natprevar prekinat od bejzbol...Ce se doigra vecerva a go proveruvam na mozzart tiketot mi pisuva status dobiten..Neko iskustvo da ne ima nekooj ? Da odam po pare ili da cekam ?

Па нема да изгубиш многу да пробаш да видиш :)

Играјте Марибор гг3+. Марибор редовно дава 2+ гола, а скоро секогаш примаат бар еден, затоа што имаат мизерна одбрана заедно со голманот.
3:1 конечен ќе биде денес :)

Ред Бул Лајпциг - 1
Германија - 1
Базел - 2
Хонка - 1

Денес во 15:50 ја уплатив ФК Ростов-Енерџи, во З.Копачка, пиуваше дека е денес од 17ч. Сега гледам на Flashscore дека таква утакмица денес нема. Се играла пред 3 дена. Дали е можно да е таа истата? А во Спортлајф во билтенот е пишана за денес за од 15ч. :) Додека на страната на фк ростов, нема објава дека денес играат таков меч. Што може да е? Ако е резулатот од пред 3 дена тој, фатена ми е :)

Ајде Кајгана меџик, ај ем колинг ју...дај оваа Серена нека се размае и нека направи уште еден брејк и нека тепа без да изгуби 4 гејма во вториот сет!

Денес во 15:50 ја уплатив ФК Ростов-Енерџи, во З.Копачка, пиуваше дека е денес од 17ч. Сега гледам на Flashscore дека таква утакмица денес нема. Се играла пред 3 дена. Дали е можно да е таа истата? А во Спортлајф во билтенот е пишана за денес за од 15ч. :) Додека на страната на фк ростов, нема објава дека денес играат таков меч. Што може да е? Ако е резулатот од пред 3 дена тој, фатена ми е :)

Утре играат, и јас ја имав уплатено Крилја Советов со Налчик исто за денес ја пишува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom