Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.548
- Поени од реакции
- 22.515
По можност не ја уплаќајте Турново 2ка, можно е да биде местена. Очекувајте подароци за Напредок од судиите.
Од прва рака инфо.
Од прва рака инфо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе тепа Турново според мене ... не за друго и така е се местено и цел им е до крај да не се знае шампионот со цел да ќарат од влезници последно коло на градски...По можност не ја уплаќајте Турново 2ка, можно е да биде местена. Очекувајте подароци за Напредок од судиите.
Од прва рака инфо.
Иди брат кокошки на друго место паси. Овде нема овци за стрижење.
Брат, местена е 1.Ќе тепа Турново според мене ... не за друго и така е се местено и цел им е до крај да не се знае шампионот со цел да ќарат од влезници последно коло на градски...
Ај од мене една Унион Олимпија - Крка -1 @1,65
Од кај знаеш дека е местена? само така си погодуваш и ако беше местена баш така на јавен форум ке ја кажеше.Иди брат кокошки на друго место паси. Овде нема овци за стрижење.
--- надополнето: 15 мај 2013 во 15:33 ---
Брат, местена е 1.
Море море ќе ја кажел на форум. Ете јас ќе ти кажам, Вардар е чиста местенка.Од кај знаеш дека е местена? само така си погодуваш и ако беше местена баш така на јавен форум ке ја кажеше.
Еј дај бе одјеби више,доста сламираш у секоја тема.Од вакви како тебе преку к*р ми е дојдено.Што мислиш ние глупи смо ,ах бе дете дете.
За денес нешто сочно...Троја-Бордо-2,3+ 3,85
daj i za denes nesto i pak ne go pisuvaj Dвака влезе бидејќи не ја пишав
Пиши ја брат Турново 2ка.вака влезе бидејќи не ја пишав