Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ставам после депозит ќе играм на нешто :)

Епа тоа ти викам ако ставаш депозит подобро стави си на бет365 проверена кладилница и играј си таму , имаше една ја заборавив како се викаше добиваш 10е со нив може максимум до 50 да ги направиш а за вадење требаше минимум 100е да имаш . што значи мораше депозит да направиш па да играш до 100е па да извадиш , а може и да те заебат да не те оставаат да вадиш има триста глупости по маливе онлајн обложувалници .

Не ви препорачувам да ставате пари со тие бонусите што даваат 50-100% бонус. Барем читајте добро пред да се одлучите за тоа, некои се заебани ти вика за да ги извадиш после парите треба да направиш turn-over x20, шо значи ако клајш 100 $ со 100% бонус имаш 200$ а за да ги извадиш ти треба да направиш обрт 4000$ :)

Овие од Bet365 удрени по глава. Ваљда.

за 1 корнер, во период од 10 минути, мрсен 1.50 коефициент.

Број ги корните, 1,2,3. Фала, чао, пријатно.

Маме му јебем бре Њу Јоркско Исландерско...последните 5 му се 6+ сега 0-0 дреме да му ебам се

едит - напишав тука и одма гол падна АЈДЕЕЕ КАЈГАНООО ПРАВИ МАГИИИИИ

едит 2- пак напишав и пак гол аааааааа ропај кајганоооооооо

Пошто гледам работи магијава кајгано ајде нека почне да дава кошови Сефолоша. Фала.

едит: Само што пишав даде. Ај уште неколку пати нека се повтори ова до крајот на мечот. Фала.

Овие од Bet365 удрени по глава. Ваљда.

за 1 корнер, во период од 10 минути, мрсен 1.50 коефициент.

Број ги корните, 1,2,3. Фала, чао, пријатно.
Знаеш дека може да се ловат добри поклончиња тука?

Оддамна се немав пуштено на Бет и глеам сеа дека има промени.
Фала.

Им искубав ја некој 4к пред малку...
Има лиги кај што екипите праат по ~20 корнера по утакмица.
Границата ваљда би била over 1.5 сигурно ама би биле доста лесни за упецување.

Со здравје да ги трошиш иначе :D Јас се молам за кошеви вечер у НБА :D

Koj ja чека утакмицава GG3+, или 3+, до сега, нервно има оболено, какви само стативи, зицери, одбрани има на мечов...

Ja cekav t22+ u zivo na 6.50 .... od 70-80 mozea 4 gola da dadat ...toj golmanot polude :/ daj nesho ako imash za nokjnive :)
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 03:02 ---
Koj ja чека утакмицава GG3+, или 3+, до сега, нервно има оболено, какви само стативи, зицери, одбрани има на мечов...

Ja cekav t22+ u zivo na 6.50 .... od 70-80 mozea 4 gola da dadat ...toj golmanot polude :/ daj nesho ako imash za nokjnive :)

Пошто гледам работи магијава кајгано ајде нека почне да дава кошови Сефолоша. Фала.

едит: Само што пишав даде. Ај уште неколку пати нека се повтори ова до крајот на мечот. Фала.

Е ајде уште 6 поени до крај нека даде некако па после што сака нека прави. Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom