Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па што заради мене, за едно пиво ти дошло? Ти реков, ќе имаш 30.000 евра до крајот на денов, а ти од тука 10 евра чекаш. Како да ме убедиш да ставам пари на 3.5 квота СИГУРНА, а ти самиот нема да ги играш?
Во ред тоа е твое мислење,немам намера да се докажувам само се понудив кој сака и е заинтересиран,а за тоа дали се уплатени мисли си што сакаш и тоа е твоја работа.

Заради вакви како тебе не постирам типови на темата,еве ти дадов 3 квота два пара твое е дали ќе ги изиграш и ќе ми кажеш фала другар да те почастам едно пиво.Поздрав од мене
Ајде изгуби се.

:свиркам::свиркам:Ја нисам коцкар али губим... :свиркам::свиркам: (сребрени крила)

Во ред тоа е твое мислење,немам намера да се докажувам само се понудив кој сака и е заинтересиран,а за тоа дали се уплатени мисли си што сакаш и тоа е твоја работа.
Како бе така, нудиш сигурна заработка за некој што не го познаваш, а сам не сакаш да уплатиш 10.000 евра, за да добиеш 30.000.

Како бе така, нудиш сигурна заработка за некој што не го познаваш, а сам не сакаш да уплатиш 10.000 евра, за да добиеш 30.000.
Не е баш така како што викаш ,и јас имам играно на големи суми знам како е и не е така едноставно и колку да се сигурни сепак не зависи ништо од него.Мој совет подобро тие 600000 да ги игра на 4 тикети по 150000 така најдобро ако веќе уплаќа на јако 2 пара максимум и никако тениси.Само нека каже како се фатени може не се фатени со толку големи уплати, може имал ксмет па 7,8 пати по ред фаќал.

Не е баш така како што викаш ,и јас имам играно на големи суми знам како е и не е така едноставно и колку да се сигурни сепак не зависи ништо од него.Мој совет подобро тие 600000 да ги игра на 4 тикети по 150000 така најдобро ако веќе уплаќа на јако 2 пара максимум и никако тениси.Само нека каже како се фатени може не се фатени со толку големи уплати, може имал ксмет па 7,8 пати по ред фаќал.
Епа како може да дава типови и да наплаќа, а сам не е сигурен во тие. Па ќор да сум, во билтен ќе убодам 2 типа од 1.6 и 1.7 без да знам ни за кој спорт се работи

Епа како може да дава типови и да наплаќа, а сам не е сигурен во тие. Па ќор да сум, во билтен ќе убодам 2 типа од 1.6 и 1.7 без да знам ни за кој спорт се работи
Хахаха дека ќе убодеш и погодиш тешко така сите кладилни ќе беа затворени.Има многу што работат со дојави наплаќаат и од тоа живеат ,реклами од такви имаш на сите социјални мрежи.

И ја иам типови одамна и си лапам,ама не ми текнало дека може бизнис од тоа да праам,ја за 5 евра нудам,да му го урнам бизнисот на комрадот.
П.С
Работам само со scrill i payoneer на кој му одговара...

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

Хахаха дека ќе убодеш и погодиш тешко така сите кладилни ќе беа затворени.Има многу што работат со дојави наплаќаат и од тоа живеат ,реклами од такви имаш на сите социјални мрежи.
Да ама зошто они не се коцкаат, туку лажат други? Ако јас имам СИГУРНА дојава на 3 квота, ќе ставам 10.000 евра и ќе извадам 30.000. Нема да чекам 10 евра од дегени.

Ти ако можиш да извадиш 5-10к евра во дојави би се замарал на Кајгана да наплаќаш 10 евра? Притоа за дојави и такви работи ако си стварно јак играч ќе падниш во затвор.

Си го наплаќам знаењето и трудот.Секој ден анализи,дојави од луѓе надвор од Македонија не баш лесно како што мислите.
Уште ли се палите на дојави бе јебале вас дојави

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Пред 15тина години имаше блогери,дојаве , наместени и сл чуда..мислев умреа таквите нешта пред 15 год со тие блогери..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom