Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Na Durant granicata 28.5, Anteto 31.5 .. ilz davaj mislenje ajde, moze i Nets 2ka da se odigra.

Na Durant granicata 28.5, Anteto 31.5 .. ilz davaj mislenje ajde, moze i Nets 2ka da se odigra.
Ajde malce tipovi vo stilot na mojot covek ilz

GSW bi trebalo da gi razmontiraat na Clipersi bez Leonard i George, doma se masini H1 e dobar tip tuka
Pelicans isto vo hendikep dobivaat SAS se G league nivo top 3 najslabi timovi sezonava
Od igraci Shai+ Denver ke odmaraat igraci a i voopsto ne igraat odbrana, bi trebalo i Young da odi over Sacramento isto taka igraat brza kosarka bez odbrana

Koef na Bruklin padna od 2.15 na 1.75, 10 min pred pocetok.
Автоматски споено мислење:

Gazenje :oleee:

Последно уредено:
Ajde malce tipovi vo stilot na mojot covek ilz

GSW bi trebalo da gi razmontiraat na Clipersi bez Leonard i George, doma se masini H1 e dobar tip tuka
Pelicans isto vo hendikep dobivaat SAS se G league nivo top 3 najslabi timovi sezonava
Od igraci Shai+ Denver ke odmaraat igraci a i voopsto ne igraat odbrana, bi trebalo i Young da odi over Sacramento isto taka igraat brza kosarka bez odbrana
4/4 mala skola kladenja, polagano ne mozese pisete inbox ako sakate da dobivate dobitni vo idnina ;)

За денес 2 коеф најди :icon_lol:

Абе ако се коцкате, правете го со стил :D

Јувентус Жени - Арсенал Жени Т2 2-5 1.8

Doncic ne go uplakjam ic ovaa sezona 2-3 pati samo ako go imam uplateno...
Iskina bratot epten... Hall of Fame forma... sea i se plasham da pocnam da go igram golema e granicata a i formata ne moze da ja drzi taka i ponatamu, kaj i da e ke oladi ..
Durant ne go igrajte ic vo regularna sezona ne vredi... No vo Playoff vredi da se igra
Автоматски споено мислење:

Antetokoumpo kreva forma ocigledno e sea ke go dava mnogu vo plus.

Последно уредено:
Portugalija-Gana korneri 9.5 + 1.80

Za pohrabrite slobodno I nad 10 I 11 korneri igrajte ima top kvota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom