Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20220825-214202_Opera.jpg
На ситно појма немам од CS на чоро те испратив добар тип во секој случај фала.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Francija pobeda so osnovniot hendikep -17.5
x500€

Kosarka Filipini pobeda so osnovniot hendikep -23.5.
Ne znam dali znaete koj e noviot igrac vo filioinskata reprezentacija ? Toa e Jordan Clarkson od Juta. Najdobriot 6ti igrac vo NBA ligata, ili vo prevod igrac koj vleguva od klupa i za 20 minuti stava 20 poeni vo prosek.
Denes za prv pat ke debitira na pred domasnata publika, Saudiska Arabija se mnogu slaba reprezentacija treba da odi 30+ razlika.
Jas ja isprativ za 700€.
Автоматски споено мислење:

Veruvajte se sprema vistinsko Show za domasnata publika, utakmicava ke odi 30+ razlika. Preporacuvam da se isprati.

Последно уредено:
Жабур и Сакари да изгубат синглови, 5.55 и 4.40. Барем една кикснува сигурно. Муте е одличен тип да тепа, 1.83, според мене сигурна.
Џари - Беретини +37.5 1.90, со тие сервиси, и со падовите во игра на Беретини очекувам сигурен плус. Или евентуално Џари барем еден сет 1.85, мада исто му доаѓа.

Последно уредено:
Kosarka Filipini pobeda so osnovniot hendikep -23.5.
Ne znam dali znaete koj e noviot igrac vo filioinskata reprezentacija ? Toa e Jordan Clarkson od Juta. Najdobriot 6ti igrac vo NBA ligata, ili vo prevod igrac koj vleguva od klupa i za 20 minuti stava 20 poeni vo prosek.
Denes za prv pat ke debitira na pred domasnata publika, Saudiska Arabija se mnogu slaba reprezentacija treba da odi 30+ razlika.
Jas ja isprativ za 700€.

Veruvajte se sprema vistinsko Show za domasnata publika, utakmicava ke odi 30+ razlika. Preporacuvam da se isprati.

Lesno
IMG_20220829_142430.jpg
IMG_20220829_142231.jpg

Медведев вс Козлов 27.5 under 1.7

Нема потреба од филозофирање, обично мразам да играм андери и точни резултати во први 2 кола ама овде е огромна разликата во квалитет и Козлов нема ниту едно оружје за да му наштети на Медо. Очаен сервис, подпросечни удари, пушер што чека грешка, едноставно осуден е на дебакл денес.

Од останатите Беретини може овер да оди ко што кажал членот погоре, Јастремска вс Кис плус на намалена граница, 17.5, Фриц 3-0, Ву би требало да пројде против Басилашвили зашо овој не му е паметот во тенис, мислам дека има активно судење за силување, Молчан е ок тип против Монтеиро, чисто информативно веќе неколку месеци Молчан работи со Маријан Вајда, долгогодишниот тренер на Ѓоковиќ.

Бев да ја уплатам на 3 мин пред да почне во копачка скапаниците 12к тие ми беа најблиску ми намали квота од 1.9 на 1.55 на основен хендикеп 24.5 и не ја пуштив

Screenshot_20220829-154418_Chrome~2.jpg

Последно уредено:
Бев да ја уплатам на 3 мин пред да почне во копачка скапаниците 12к тие ми беа најблиску ми намали квота од 1.9 на 1.55 на основен хендикеп 24.5 и не ја пуштив

Прегледај го приврзокот 343300

Smesno stvarno toa so namaluvanje koeficient... Neka go namalat do 1.10 ako ne i ke uplatime.
Si mozel da ja uplatis vo zivo... I jas ne stignav da ja odigram pred pocetok vo trcanje bev, dobro e sto stignav da ja nastegam ubavo vo zivo kako sto moze da se vidi tiketite site se uplateni vo zivo.

1.55 и 15% данок, ок. :ROFLMAO: Би го р'кнал тој што работи на авторизација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom