Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Какво е чуството кога за 5 бона ке те сјебе тимот за кој навиваш
Screenshot_20210303-151224_Chrome.jpg

Не ви изгледа квотава солидна за екипи ко Атлетико (што ќе играат на нерешено) и Реал што имаат билион повредени играчи и генерално делуваат без идеја годинава?

1614867398958.png

Ne
Автоматски споено мислење:

Nekoe info za Meskov brest dali so site sili ke dojdat?

Последно уредено:
Симонс ме тресеше до последно
На граница беше уште од 3/4, со шут 8/9, ала Стеф Кари. Се да му ебам.
Малце беше четврта четвртина, па и продолжение имаше. Битно додржа.
Плачат во последно клаадилнициве даа ги опнеш на играчиве, особено минуси. Ги подуваат границиве не нормално, пошто повекето играат наа плус.

Симонс ме тресеше до последно
На граница беше уште од 3/4, со шут 8/9, ала Стеф Кари. Се да му ебам.
Малце беше четврта четвртина, па и продолжение имаше. Битно додржа.
Плачат во последно клаадилнициве даа ги опнеш на играчиве, особено минуси. Ги подуваат границиве не нормално, пошто повекето играат наа плус.
Daj za denes nesto, ja sabonis i gober minus gi onadiv, gober isto u prodozetci otidoa srekja ne dade kos..

Монпеље на мене не го дава Т1+ (bet365) ракомет Француско првенство, има некаде границата колку е барем да знам?

Последно уредено:
Монпеље на мене не го дава Т1+ (bet365) ракомет Француско првенство, има некаде границата колку е барем да знам?
Сам мојш да ја одредиш според тоталот 56.5 и хендикепот 6,5 значи од прилика 31.5 (на гостите 25.5)

Сам мојш да ја одредиш според тоталот 56.5 и хендикепот 6,5 значи од прилика 31.5 (на гостите 25.5)
Ако е 31.5 (не ми се верува) тогаш е жив плус оваа утакмица т.е. Монпеље тим1 +.

Ако е 31.5 (не ми се верува) тогаш е жив плус оваа утакмица т.е. Монпеље тим1 +.
32.5 na Pinn со то шо коеф е 2.00 на плус лесно е да се одредид тоталот на екипи тешко е другите 2 да ги наместиш хендикепот и вкупниот тотал

Badosa некни против Tan ме препоти од стрес, сега таман изиграв Voegele да и земе сет се повампири :mad:

Маледон +
ибака+
холмес+
брукс+
500че, да се прати неш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom