Daj za denes nesto, ja sabonis i gober minus gi onadiv, gober isto u prodozetci otidoa srekja ne dade kos..Симонс ме тресеше до последно
На граница беше уште од 3/4, со шут 8/9, ала Стеф Кари. Се да му ебам.
Малце беше четврта четвртина, па и продолжение имаше. Битно додржа.
Плачат во последно клаадилнициве даа ги опнеш на играчиве, особено минуси. Ги подуваат границиве не нормално, пошто повекето играат наа плус.
Se menjaat i granici togas mnoguРано е уште, накај 10 сато.
Да ама појасно е малце кој игра а кој не. До вечер 1000 работи може да се сменат.Se menjaat i granici togas mnogu
Сам мојш да ја одредиш според тоталот 56.5 и хендикепот 6,5 значи од прилика 31.5 (на гостите 25.5)Монпеље на мене не го дава Т1+ (bet365) ракомет Француско првенство, има некаде границата колку е барем да знам?
Ако е 31.5 (не ми се верува) тогаш е жив плус оваа утакмица т.е. Монпеље тим1 +.Сам мојш да ја одредиш според тоталот 56.5 и хендикепот 6,5 значи од прилика 31.5 (на гостите 25.5)
32.5 na Pinn со то шо коеф е 2.00 на плус лесно е да се одредид тоталот на екипи тешко е другите 2 да ги наместиш хендикепот и вкупниот тоталАко е 31.5 (не ми се верува) тогаш е жив плус оваа утакмица т.е. Монпеље тим1 +.