Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dali znaete kade moze da go. Ima za tipuvanje St patricks da dade 4 i vise gola Screenshot_20190205_191149_eu.livesport.Rezultati_com.jpg

Лондеро со прва победа на АТП турнеа и тоа лагано 2-0 (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)
Никад нема влезено во топ 100 на АТП листа и еве го тепа Jarry што лани имаше топ сезона на земја (y) (y) (y) (y) (y)

Ja go imav pishano Jarry kako predlog tuka, mi izgledashe na prilichno siguren tip. Mrazam da igram kontra domashni igrachi zoshto chesto znaat da se motiviraat pred publika i da izginat samo za da tepaat, i megjusebnite dueli me izlazhaa 2-0 za Jarry na zemja..toa e :)

МОјш ли на неверициран акаунт на БЕТ365 да напрајш депозит ?
Можеш 100% јас скоро на еден другар му прави акаунт и одма депозит само заисплата не можеш додека не верифицираш

Можеш 100% јас скоро на еден другар му прави акаунт и одма депозит само заисплата не можеш додека не верифицираш
па да му ебем матер зш неќит лајново

Ja go imav pishano Jarry kako predlog tuka, mi izgledashe na prilichno siguren tip. Mrazam da igram kontra domashni igrachi zoshto chesto znaat da se motiviraat pred publika i da izginat samo za da tepaat, i megjusebnite dueli me izlazhaa 2-0 za Jarry na zemja..toa e :)
Уживај не го препишав од кај тебе, го мислев уште од вчера, мислев се играл у понеделникот, видов преместена за у вторник и затоа ја пишавм, и ја очекував да тепа, бољи играч е он секако ама...то е :D

нејкит ни преку картица ни преку скрил којзнајт шо му е aj на картица незнам шо пари иам али да неам 5 евра невервам
http://prntscr.com/mh5poh
http://prntscr.com/mh5q72

Од скрил може парите кои ги имаш прикачено да не ти се избрани за "gambling".

На картицата треба имињата да се поклопуваат со акаунтот, можеби немаш пари, доколку е се во ред прашај во банка да не ти е блокирана нешто

Од скрил може парите кои ги имаш прикачено да не ти се избрани за "gambling".

На картицата треба имињата да се поклопуваат со акаунтот, можеби немаш пари, доколку е се во ред прашај во банка да не ти е блокирана нешто
СО сигурност може пошто играм на унибет сум правел трансакции без проблем( е сеа во 2019 не пошто сум немал потреба ако нема некој правила други)
а второво може да е све може тука ај не сум проверил состојба неќам со друга да пробам пошто и се десија срања со картициве пред скоро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom