Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Raonic i Verdaska overi, Cilic da tepa.

Него батали ти Ага. Кажи Тиафо дали вреди да се стави нешто. Премногу подценувачки е 3 квота, на домашно тло знае да влезе у опасен моуд. И титула лапна на домашен терен годинава.
Роџер лани едвај го тепаше во Мајами, а и на УСО висеше.
Сега гледам ова тек. :D
Тиафо е тенисер што игра на моментум и пред се публика, инаку интелигенцијата му е во минус замината, со Едмунд требаше да излета ама Едмунд ко Едмунд ако не усере нешто жив не е. Така да кога игра во Америка Тиафо увек може да се брка нешто на него против појакиве, дали хендикеп дали победа, секогаш се мотивира максимално.

Прашање, доколку имам уплатено сингл за 1000 денари, и утакмицата се одложи - при исплата ќе ми сметат 1 коеф и ќе ми вратат 1000 ден, или ке ми земат и данок на тие 1000?

Прашање, доколку имам уплатено сингл за 1000 денари, и утакмицата се одложи - при исплата ќе ми сметат 1 коеф и ќе ми вратат 1000 ден, или ке ми земат и данок на тие 1000?

Не се коцкам ама логично е да ти земат данок ако добиеш, пошто ова е данок на добивка а не данок на уплата.

Не се коцкам ама логично е да ти земат данок ако добиеш, пошто ова е данок на добивка а не данок на уплата.
Па да ама не добил ништо,нема добивка.
1000 ќе му вратат.

Ispadna deka ne e easy. Ama ti sigurno ne go uplati. Taka da what ?

Секогаш кога ќе помислам дека не можеш да бидеш поглуп од последниот пост кој си го напишал, успеваш да ме демантираш. Каква врска бе ропак има дали го уплатил или не? Ти кажаа како на човек дека типот ти е поглуп од тебе (што е многу тешко) ама преглуп си и совет да прифатиш. Кај си елементарно неписмен, уште мислиш дека разбираш.

Страшна работа, не знам како досега те нема воз изгазено, колку си глуп.

Ispadna deka ne e easy. Ama ti sigurno ne go uplati. Taka da what ?

Jas sto sakam toa ke igram, poentata mi bese deka voopsto ne vredi da stavas pari na Berdih pa duri i vo ocajna forma kako sto ti napisa :)
Potoa ne se cudi zosto doagjas do nivo da pisuvas ovde deka si si go unistil zivotot koga ocigledno igras ko muva bez glava

Секогаш кога ќе помислам дека не можеш да бидеш поглуп од последниот пост кој си го напишал, успеваш да ме демантираш. Каква врска бе ропак има дали го уплатил или не? Ти кажаа како на човек дека типот ти е поглуп од тебе (што е многу тешко) ама преглуп си и совет да прифатиш. Кај си елементарно неписмен, уште мислиш дека разбираш.

Страшна работа, не знам како досега те нема воз изгазено, колку си глуп.

Ti pameten, pak da te potsetam, vaka mozes samo na Internet.

Jas sto sakam toa ke igram, poentata mi bese deka voopsto ne vredi da stavas pari na Berdih pa duri i vo ocajna forma kako sto ti napisa :)
Potoa ne se cudi zosto doagjas do nivo da pisuvas ovde deka si si go unistil zivotot koga ocigledno igras ko muva bez glava

Ne vredi ovoj tip, ne vredi onoj. Abe vo tvoite oci ne vredi, za mene ete vredi.inace opshto gledano nieden tip ne vredi.[DOUBLEPOST=1522156607][/DOUBLEPOST]Osven tipovite na stavrogin, tie vredat iako Eden ne napisal da odigrame :)

Ne vredi ovoj tip, ne vredi onoj. Abe vo tvoite oci ne vredi, za mene ete vredi.inace opshto gledano nieden tip ne vredi.[DOUBLEPOST=1522156607][/DOUBLEPOST]Osven tipovite na stavrogin, tie vredat iako Eden ne napisal da odigrame :)

Што фајде и да напишам некој тип, толку си глуп што погрешно ќе го препишеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom