Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Маркизио и Лихштајнер не играат од времето на потопот. Италијанска екипа е тоа бе Џонка, и тоа најдобрата. Нема лесно пробивање, не е тоа Бетис. 1.55 е мизерн коефициент, апсолутно несиплатлив. Јас очекував некаде 1.90-2.00, тие 1.55, се изгазив од смеење.

Знам дека е смешен коефициентот,и јас се сложувам со тоа ама Јувентус е многу омекнат назад со продажбата на Бонучи па посебно сега кога Киелини ,Кедира и Лихштајнер не играат..овај последниот намерно го спомнав бидејќи рачунај си дека отепаниот Де Шиљо треба да игра на десен бек што е играч помалце назад а претходно играше Дани Алвеш...Јувентус е скроз различна екипа од лани

Знам дека е смешен коефициентот,и јас се сложувам со тоа ама Јувентус е многу омекнат назад со продажбата на Бонучи па посебно сега кога Киелини ,Кедира и Лихштајнер не играат..овај последниот намерно го спомнав бидејќи рачунај си дека отепаниот Де Шиљо треба да игра на десен бек што е играч помалце назад а претходно играше Дани Алвеш...Јувентус е скроз различна екипа од лани

И Барса е различна екипа од лани. Наместо Неимар игра Делафеу. И Иниеста е уште една година постар, и Пике е изгубен во свемирот, и Бускетс не знае каде тера.

Спрема тебе, која од двете екипи е послаба од лани во однос на составот и играта која ја имале?

Маркизио и Лихштајнер не играат од времето на потопот. Италијанска екипа е тоа бе Џонка, и тоа најдобрата. Нема лесно пробивање, не е тоа Бетис. 1.55 е мизерeн коефициент, апсолутно несиплатлив. Јас очекував некаде 1.90-2.00, тие 1.55, се изгазив од смеење.
На прсти се бројат мечевите во последните неколку сезони каде Барса имала ваков коефициент дома, можеби само против Реал и уште во некој случај, никој не е луд да даде 2 коефициент во ваков меч, реално е 1.70-1.75

И Барса е различна екипа од лани. Наместо Неимар игра Делафеу. И Иниеста е уште една година постар, и Пике е изгубен во свемирот, и Бускетс не знае каде тера.

Спрема тебе, која од двете екипи е послаба од лани во однос на составот и играта која ја имале?

Барселона е послаба тоа е јасно..

Нека стартува Јувентус со 4ка во одбрана Де Шиљо како бек а Ругани како централен дефанзивец па ќе видиш која екипа е послаба од лани

Јувентус може само да го извади одличниот напад, кој е значително појак од лани

Јас па очекував 2.20 - 2.30. :pos: Ако е нешто валуе на оваа утакмица тоа е 4.50 коеф на Јуве, за тие шо сакаат малце повеќе ризик. :) Дури и за Х2 е поголем коеф од 1.:pos: Можеби ќе ја играв нешто да не беше петардата од Реал на двомечот во суперкупот, али Барса тек треба да се докажува против големи тимови оваа сезона. ГГ е најреално ако сакаш да ја играш на тикет. Гол секако примат, и Меси најверојатно ќе пукне некој така де единствен тип за играње за овој меч е ГГ.
Секаков исход е можен, за конечен тип страшно лоша утакмица за типување.

@Ставрогин

Прати го составот на Јувентус и види сега дали е исплатлива за 1.70..за 1.55 можеби е претерано ама 1.70 е тамам..дали ќе влези ќе видиме ама за ГГ мислам дека нема кај да бега.

@Ставрогин

Прати го составот на Јувентус и види сега дали е исплатлива за 1.70..за 1.55 можеби е претерано ама 1.70 е тамам..дали ќе влези ќе видиме ама за ГГ мислам дека нема кај да бега.
Едино Шиљо и Бенатија штрчат здраво у тимот, 1.50 е ебење у мозок со оглед на другите 9 кој се на терен, плус што и Барса не се бог и батина... и 1.70 нема вредност уопште... 2 можеби би било пореално.

Какви резултати денес, сите фаворити добија полувреме крај. Не знам како денес не наместија една кладилниците да се спасат. :brlav:

Какви резултати денес, сите фаворити добија полувреме крај. Не знам како денес не наместија една кладилниците да се спасат. :brlav:
Уште Јунајтед да ми ја даде 3+ и може раат да се дремнам, се друго боза си излезе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom