Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Крв да серат ти ебам поганата екипа да ти ебам.

Idi igraj sportska posle ova. Dzabe mi otidoa 400 denari. Ti ebam noslarot bosanski da ti go ebam.

120 miliona?

Alal da ti e Juve.

Murinjo? Zhal mi e, ama strashno Te izgazi vremeto stari.

Ајде бе Вардарци, немојте денес да се испосерете...

Мајко мила кој мочко е Рамос Винолас, еј не ми се верува што гледам, се играше изедначен прв дел од првиот сет, и во завршницата на сетот, на 4-4 не користи 2 брејк топки Рамос, на 5-5 не користи 5 брејк топки, во тајбрејкот води 5-3 и глупакот на втор сервис на Соуса место да влезе во поен и да ја префли одговорноста кај Соуса овој проба да одигра винер од тотално неможна позиција, краен резултат од 5-3 5-7 за Соуса, на 5-5 на една брејк топка на форхенд на Соуса судиите викнаа аут, отидоа си седнаа на столчињата тенисерите и судија му текна зема се симна да провери, и вика не е аут, покажуваат успорена снимка изгледаше како чист аут, еве го сега губи со брејк и во вториот сет, умрен на терен и веќе помирен со пораз, ццц, прво уплаќање после Федерер-Надал кога ме заеба Надал за скоро 2000 евра(у меѓувреме знаеме што му се деси на Федерер со Донској), 7 брејк топки да не искористиш во клучни моменти, во тајбрејк да водиш 5-3 а да загубиш 5-7, па немој да ме јебеш бре

Ovie dve sansi sto gi promasija Celta ..i da sakaa nema da mozat ..gi fakam Liverpool gg3+,YangBoys gg3+ i Gubira gg3+,slepcive ke se liznat pred gol,im se tresat nozete ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Куевас со Рамос утре треба да е чист кец, не дека е толку поквалитетен Куевас ама Рамос тешко дека ќе издржи физички ништо чудно и да предаде, денес и сам не знае како се спаси од пораз, во третиот сет бараше МТО, 3 часа денес играа со Соуса, плус и претходните 2 меча му беа долги така да минимални му се шансите утре за победа, ја мислам дека лесно ќе добие Куевас или Рамос ќе предаде

Добро Бака копиле едно низаедно крв да сериш и да мочаш мамето мамино твое гнидо една колумбиско-шпанска дали пенал се промаршува 48ма минута шекил онил жената да ти ја ебава пичко една смрдена !

За утре една утакмица треба да се забележи, Емполи-Џенова. Две екипи кои се далеку над опасната зона само заради катастрофалниот квалитет на последната тројка, инаку испаѓање не им бегаше. Џенова има нов тренер пред едно коло, едвај со страшен гол извадија нерешено во изминатиот меч. Очекувам крајно претпазлив пристап, на ниедна не и одговара пораз (особено не на домаќинот), па затоа вреди да се проба отприлика Х @ 2.95, Х-Х @4.3, Х полувреме @2 коеф.

Оваа Емполи - Џенова повеќе ми е 2
13 натпревари без победа. Плус тежок распоред имаат до крај 6 натпревари со екипи од врв на табела и дерби со Сампдорија и овде со Емполи ако не соберат бодови за да излезат од оваа криза :cenzura:

Тотенхем - Евертон 4+ (2.80)
Торино - Палермо 4+ (2.45)
Гронинген - Ајакс 2+ пп (2.55)
Атл.Мадрид - Валенсиа ГГ 3+ (2.35)

Ова значи да тепа со 2 разлика или да не победи со 2 разлика ??
Чудно ми е бидејќи пред другиве утакмици што ги имам хендикеп има - а пред оваа нема.

Screenshot_1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom