Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Tomas pigmejce edno,vleguvaj vo igra gluvce edno.Ne be Kadenjas,ne be pederu star,ti si totalen ludak,da ti ebam orelot da ti ebam,vester eden,go igra Rivera celo vreme ejjj,a go ima Ugalde tamu,a na desno krilo go ima desniot BEK Gurbindo,mrs se da ti ebam,ja zrtvuva taa strana za da ima odbrana,koj ludak e ovaj be,gnasi se ovie Spancite be,pleme nivno.

Е она ти се вика местење натпревар,
Leiknir3 - 3IR Reykjavik
Коеф. за домакинот беше 1.15 имат водство 3-0 и во нецели 3 минути гостинот му израмнува, коеф. во живо за х 10000000000

Порто реков нема 2ка и ја играв 2+ ама тие абер немаат гол да дадат.

Стварно шо е работата со Порто, многу паднати се од форма не личи ова на нив, некни од Гимараеш изгубија 1-0, денес се мачат со второлигаш гол не можат да дат.
Го сменија тренерот и бетер се наместо да се подобрат.
Не се за играње изгледа поќе, а на стара слава по 1.20 коеф. му дават, ќе ги попарват луѓето.

Копилиња невидени се сите во куповите, вчера на Азиски (0) ме еба Наполи, денес Порто дава гол во живо ја изиграв уште 50 минута и еве ме, 4 утакмции со подобар коеф си влегоа сите во живо, овие куртоните :kuracc:

Атлетико треба да е 2 2.25 коеф. има гледам скоро со прв тим излезе Симеоне, ама пошто е куп и има реванш се бива таму.
Билбао тим 1 1+ 1.50 коеф. треба Билбао да му дај барем еден гол на Барса на домашен терен ги имат намачено низ годините баги. Адуриз ќе игра вечер па си велам барем тој еден гол ќе дај.
Се јави Адуриз стапот 89 мин. ама од овие ракометите гла не се крева :mad:

Едно другарче кој шо пратит типсери на фб ми кажа дека ако играш на 2 коеф со 1 евро денес, утре со денешната добивка (со 2€ за 4€) и така секој ден за 20 дена ќе достигнеш до цифра од 1,000,000€ :D можит да се пробат ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom