- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
За едно 2 до 4 недели.... ако си добитен ќе почекаш 2-3 денаНекој информација Бенфика кога ќе се преигра?
Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За едно 2 до 4 недели.... ако си добитен ќе почекаш 2-3 денаНекој информација Бенфика кога ќе се преигра?
Добитен сум али не на тикетот со БенфикаЗа едно 2 до 4 недели.... ако си добитен ќе почекаш 2-3 дена
Партизановци сигурно се пијани уште од победата во ГЕР и посетата на Октобер Фестот, така да размисли два патиДобитен сум али не на тикетот со Бенфика
Благодарение на Андерлехт.[emoji51]
Онака прашвав да ја врзевме утре со Партизан, али ништо
Богами како шо сите се силеја на Леверкузен дека Аугзбург изгубил од Партизан ги видовме..Партизановци сигурно се пијани уште од победата во ГЕР и посетата на Октобер Фестот, така да размисли два пати![]()
Кон честитката покрај Витесе и Јунајтед се придружија и Милан. 3 тикети по 1 утакмица, 1 гол, за добивка од околу 500 евриќи со уплата од 50.Витесе ме турна гг за скоро 15.000ден (5:0)
Сега Јунајтед ми е прва на тикет, гг, да видиме дали исто ќе заврши
Ауу јеботе вакво нешто немам видено
1:3 за ШктоскаНекој да знае резултат Мексико 19 - Шкотска 19 од 12 часот пријателска
Не знам, послабо пратам овие неколку дена. Бенчич е кец.Мугуруза до кај е со повредата? @Stefan-kobe ?