Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кој си ти бе Ренџерс? Кој си бе ти што играш 0-0 у таа шткотска дива лига каде просек е 1000 гола по меч? Кој си ти бе мамицата да ти ја ебам?

уплатите за победа на челзи над 2 m

Attachments

• dsadsa.png
    dsadsa.png
    13,5 KB · Прегледи: 62
Лапај си Челзи 2-2 и 3+ уште на полувреме. Штета што не е сингл, пу!

Сеа 3-3 ако заврши ќе лапаш курови. :D

Како што играа овие циркузантите од ВБА посебно Олсон и Морисон можи комотно 1-7 да заврши..понеорганизирана екипа искрено не се сеќавам во последно време дека имам гледано..какви дегенски грешки прават во одбрана секоја чест

11221394_455655817940777_8344079800601853927_n.jpg

Случајно ја здогледав сликата со тикетот па да прашам можеби знаете дали постои ваква кладилница во Македонија и каде ја има. Највероватно се работи за tipico.

11221394_455655817940777_8344079800601853927_n.jpg

Случајно ја здогледав сликата со тикетот па да прашам можеби знаете дали постои ваква кладилница во Македонија и каде ја има. Највероватно се работи за tipico.
Јас имам слушнато дека има во Тетово,ама не сум сигурен.

Haugesund -Bodo/Glimt x 3.9 koe
Повелете за денес

Се двоумев за гол прво,гол второ помеѓу Одд-Молде и Инглоштад-Дортмунд и нормално дека ќе ја одберам погрешната..да ми се исуши раката грда а на Обамејанг,Ројс и Микартјан жените даму ги изнаебам племето нивно ѓупско смрдено..сега нормално второто 0-3 ќе биди и јас ќе останам со курот враце

За малце ќе ве истролаа Рондон и компанија. :icon_lol:
Бај д веј Ренџерс пред 10 дена ги тепаше 2-6 Хиберниан, а сега само 1-0. Мрш у шеспичкематерине.

Јас имам слушнато дека има во Тетово,ама не сум сигурен.
Има нешто веб страна како и другите кладилници да има можност да им се прегледа онлајн билтен, додаток, зошто познавам една таква странска што ја има низ европските земји а и на оваа е скроз исто името.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom