- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.161
- Поени од реакции
- 122.485
Кој си ти бе Ренџерс? Кој си бе ти што играш 0-0 у таа шткотска дива лига каде просек е 1000 гола по меч? Кој си ти бе мамицата да ти ја ебам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па шо да прам кога ми даваш „дојави“ од 08:30Во Моцарт ли планираш да играш заради некој си мочани бонуси?![]()
ete ti gi deКој си ти бе Ренџерс? Кој си бе ти што играш 0-0 у таа шткотска дива лига каде просек е 1000 гола по меч? Кој си ти бе мамицата да ти ја ебам?

2+ ja imam mamicata da im ja ebam, sea 2-6 gi tepale ovcari grdi.ete ti gi de![]()

Сеа 3-3 ако заврши ќе лапаш курови.![]()
Сеа 3-3 ако заврши ќе лапаш курови.![]()
Јас имам слушнато дека има во Тетово,ама не сум сигурен.![]()
Случајно ја здогледав сликата со тикетот па да прашам можеби знаете дали постои ваква кладилница во Македонија и каде ја има. Највероватно се работи за tipico.
Има нешто веб страна како и другите кладилници да има можност да им се прегледа онлајн билтен, додаток, зошто познавам една таква странска што ја има низ европските земји а и на оваа е скроз исто името.Јас имам слушнато дека има во Тетово,ама не сум сигурен.