Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е, за прогресија треба да имаш голема банка за игра.
Исти кур ко мене.Си делкав јас од нивните пари и си планирав за 2 години да си купам плац на месечината и еве ме сега без цигари сумАКо имаш пари и не си ограничен со горна граница на уплата од кладилницата секогаш можеш да си во добивка и по 30 кола исти курац ти е. Прогресијата е зезната работа, може да си делкаш полека, ама може да ти влези насуво до кочанка.
Исти кур ко мене.Си делкав јас од нивните пари и си планирав за 2 години да си купам плац на месечината и еве ме сега без цигари сум![]()
Добро ,можеби, ама не сум спремен и не сум доволно луд да одам до тамуКако тоа нема да бидеш во добивка,ако играш со прогресија ќе бидеш и после 20-от пат
Добро ,можеби, ама не сум спремен и не сум доволно луд да одам до таму![]()
Веројатно ако го играш на долг рок ќе влезиш во загуба, ако почниш да губиш многу треба едноставно да прекинеш, иначе си во правоВака сега, сериозно. Тоа што го предлагаш си има име. Се вика Мартин-Гејл прогресија и позната е од кога има игри на среќа. Ја пробале луѓето и на рулет, каде што има еден куп настани во кратко време, и во кладилници. Значи, нема човек кој има играно комар а да не знае за ова.
И покрај се, кладилниците и казината дозволуваат да играш прогресија. Што тебе ова ти кажува?
Друже познавам луѓе кои во бардовци завршија играјќи според системов, на почеток може да почнеш и со 100-200 на утакмица, али лакомоста на секој човек ќе те фати и тебе (посебно ако фатиш 2-3 пати во првите 5), ќе си пробаш на 1000ка прв пат, 2000 втор пат, 4000 трет пат, 8000, 16000....и замисли на само на 7ми пат ти отишле 63 000 влог за да земеш 1000ка....а замисли на уште поголем влог ако почнешВеројатно ако го играш на долг рок ќе влезиш во загуба, ако почниш да губиш многу треба едноставно да прекинеш, иначе си во право![]()
И шо на тоа бе друже?Дечки дај бе објаснете како да си отворам на 365бет не за регистрација она останатото картичка мартичка депозит итн.
подобро за тебе ќе ги откажеш цигарите можебиИсти кур ко мене.Си делкав јас од нивните пари и си планирав за 2 години да си купам плац на месечината и еве ме сега без цигари сум![]()