Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно само ме интересира данокот 10% да не ја ебе работава?

АКо имаш пари и не си ограничен со горна граница на уплата од кладилницата секогаш можеш да си во добивка и по 30 кола исти курац ти е. Прогресијата е зезната работа, може да си делкаш полека, ама може да ти влези насуво до кочанка.
Исти кур ко мене.Си делкав јас од нивните пари и си планирав за 2 години да си купам плац на месечината и еве ме сега без цигари сум :unsure:

Вчера изиграв ГГ после 2 месеци и ја одбрав Атлетико Мадрид :bravobe: .
За денес
Adanaspor 1
Nizhi Novogrod 1st half 38.5 + ili cela hendikep kec
Preston-Mancester (mancester dvojna pobeda)
Avellino 34.5 +
сите сингл

Исти кур ко мене.Си делкав јас од нивните пари и си планирав за 2 години да си купам плац на месечината и еве ме сега без цигари сум :unsure:

Ти е гајле, џабе ќе ти беше плацот на Месечината. Слабо таму ноќниот живот, немало атмосфера...

Јас друга варијанта гледам да испадне сега, премногу замарање ми е ова кладењево па планирам да си претплатам на платен сервис.. иам веќе пикирано еден типсер Македонец е и во изминатите 6 месеци беше во солиден плус а месецов е скоро на 0 засега. Наплаќа по 150е од месец а треба да имаш банка од 2-3.000е за да имаш сосема солиден профит.

Само едно нешто немам земено во обзир засега а тоа е лимитот од интернет-кладилниците. @Ставрогин ти се разбираш повеќе па ме интересира ако знаеш да кажеш по колку време / добивка има можност да те лимитираат (конкретно за бет365) оти таму ги уплаќа типов утакмиците ?

Добро ,можеби, ама не сум спремен и не сум доволно луд да одам до таму :LOL:

Вака сега, сериозно. Тоа што го предлагаш си има име. Се вика Мартин-Гејл прогресија и позната е од кога има игри на среќа. Ја пробале луѓето и на рулет, каде што има еден куп настани во кратко време, и во кладилници. Значи, нема човек кој има играно комар а да не знае за ова.

И покрај се, кладилниците и казината дозволуваат да играш прогресија. Што тебе ова ти кажува?

Вака сега, сериозно. Тоа што го предлагаш си има име. Се вика Мартин-Гејл прогресија и позната е од кога има игри на среќа. Ја пробале луѓето и на рулет, каде што има еден куп настани во кратко време, и во кладилници. Значи, нема човек кој има играно комар а да не знае за ова.

И покрај се, кладилниците и казината дозволуваат да играш прогресија. Што тебе ова ти кажува?
Веројатно ако го играш на долг рок ќе влезиш во загуба, ако почниш да губиш многу треба едноставно да прекинеш, иначе си во право (y)

Дечки дај бе објаснете како да си отворам на 365бет не за регистрација она останатото картичка мартичка депозит итн.

Веројатно ако го играш на долг рок ќе влезиш во загуба, ако почниш да губиш многу треба едноставно да прекинеш, иначе си во право (y)
Друже познавам луѓе кои во бардовци завршија играјќи според системов, на почеток може да почнеш и со 100-200 на утакмица, али лакомоста на секој човек ќе те фати и тебе (посебно ако фатиш 2-3 пати во првите 5), ќе си пробаш на 1000ка прв пат, 2000 втор пат, 4000 трет пат, 8000, 16000....и замисли на само на 7ми пат ти отишле 63 000 влог за да земеш 1000ка....а замисли на уште поголем влог ако почнеш ;)

подобро за тебе ќе ги откажеш цигарите можеби :D
се зезам, си го ебал ежот со таа игра, ум за друг пат...јас на рулет ја имам пробано и како за чудо се свестив да се повлечам веднаш бидејќи не сум навикнат да фаќам големи пари преку ноќ :)

ЗНАЦИ ЕДНИСТВЕНА КЛАДИЛНИЦА СО НЕ ЛИМИТИРА И СО ИМА АПСОЛУТНО НАЈГОЛЕМИ КОИФИЦИЕНТИ Е PINNACLESPORTS.COM ИГРАМ НА НЕЈА 5 ГОДИНИ НАЈПОГОДНА Е САМО ЗА СИНГЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom