Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало и двете да искочат, играат против две од најслабите пет екипи у НБА.
За Лејкерс можно е да не настапи Коби, проблем може да е кај Мајами што Вејд е не извесен, а Бош мислам секако нема да игра, ама ипак би требало да ѓи тепаат дома Фили. :)
a koi se tie 5 najslabi? Filadelfija, Lakers, Detroit, Utah i Minesota?

Bitigajm-Hanover H1
Fuchse-Gepingen 1
Kil-Hsv T1+
Magdeburg T1+
Veclar 1
Melsungen-Flensburg -55.5

Да израелскава ај на ситно ја стаив и 2 - 1 и 1 - 2 и нерешено ќе биде на полувреме. :uzi:

Само јас го имам фенербахче т1? :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ти ебам турците ти ебам

Jas gi cekam 1 i 2-3 gola :/

A za vecer Detroit 99 % e 1( 1.60 ) ako ne pobedat deneska neka si napravat timsko samoubistvo ..

1-1[DOUBLEPOST=1419363569][/DOUBLEPOST]И така ќе седат педерите сега осеќам[DOUBLEPOST=1419364415][/DOUBLEPOST]Да ти ебам турците глупи да ти ебам, ебате лигата ебате. Ако уште еднаш пишам на тикет глава сечам.

Последно уредено:
Зошто се залетувате за турциве ? Кај е и лигата таква кај што се се дешава, кај е куп и уште како бонус начинов на кој им се игра купов е поразличен. Поделени во групи од по 4 кај што 2 идат даље. Тотално направено за на некои утакмици да си ги местат или играат опуштено

Арно ви е ко филозофирате постојано за Турците, играјте ги 2 во 1 постојано фрлајте пари
Во сите лиги се мести, некни Галатасарај 2 во 1 влезе да, ама и КПР 2 во 1 влезе, А.Мадрид 1 во 2 и уште неколку имаше викендов, шо не значи дека ако е прелаз е местена утакмица
Исто информација и за Фенер, катастрофа се сезонава далеку од то лани, тие со прва постава се прилично слаби па во куп утакмица со втора постава. :)

Ice hockey odigrav zivo apiota-davos na 1:2rez pod4.5 regularen del zavrsi 2:2, overtime 2:3 i sega ne znam dali vlaga otime u igra, uplateno vo sportlife? Nekoj slicno iskustvo ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom