Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се растурија жолти[DOUBLEPOST=1418670158][/DOUBLEPOST]100 минути игра еј и 4-4 заврши, не коментирам дали бил местен натевар или не, ама ако стварно сакале да местат 2/1 и тој што футна пенал, и тој што погоди 2 стативи ќе го ебат :pos::pos::pos:

Последно уредено:
Интер е најлоша и најнепредвидлива екипа за кладење шо постои, и тоа не само оваа сезона туку општо..мене искрено како фан и пари да ми даваат не би ја играл бидејќи со Интер се е можно...

Евертон-1
Норвешка-1
Ла Коруња-0-3 гола
Емполи-1X

ја пуштив Интер на 10е ако неможат Киево да го тепаат, незнам што повеќе да кажам.. :)

ја пуштив Интер на 10е ако неможат Киево да го тепаат, незнам што повеќе да кажам.. :)
Има шанси Интер да тепа, ама уопште не се толку слаба екипа киево како што кажуваш.

Од кога баерн не постигнал 7 гола? Се си мислам утре е денот за 7+ :icon_lol:

Киево - Интер 2 @ 2,20 во екстра тип

Киево се 5 натпревари без пораз, а Интер се исто толку без победа. Квалитетот е на страна на Интер дефинитивно па мислам дека е време за пораз на Киево.

Симе јас тврдам дека Киево е една од најгзлачките екипи во Италија, секоја година се спасува од испаѓање во последните кола, а моментално во Киево има 3-4 играчи на позајмица од Интер, иако и Киево ми е симпатична екипа ама мислам дека многу им се 6 утакмици без пораз

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Уствари за да лапаш на кладилница не треба навивачки да играш ... ја ставам милијарди интер гол у прво да деае, тие една шанса не направија D

Уствари за да лапаш на кладилница не треба навивачки да играш ... ја ставам милијарди интер гол у прво да деае, тие една шанса не направија D
popravi se odma ;) te pozdravija

deko zarem tolku gi promasuvas , i site mozni utakmici so gi ima u eden den gi odigras sve favoriti , online igras ili :uzi:

----------

ajde be latina deportivo everton 3+ fudbal li igrate be zaso ve plakjat :sekc::sramezliv:

deko zarem tolku gi promasuvas , i site mozni utakmici so gi ima u eden den gi odigras sve favoriti , online igras ili :uzi:

----------

ajde be latina deportivo everton 3+ fudbal li igrate be zaso ve plakjat :sekc::sramezliv:

Онлајн брат .... решив малце да паузирам од кладилнициве у маало пошто цела плата таму ми иде ;3

И што е најтрагично, КПР ми беше добра квота да даде гол, ама тнка ќе е ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom