- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Никаде не ги гледам русите,ги тргнале изгледаstaiv jas ushte pred mesec i pol mozhe, chelzi, barsa, juve, baern, zenit, anderleht,psg, porto i vardar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаде не ги гледам русите,ги тргнале изгледаstaiv jas ushte pred mesec i pol mozhe, chelzi, barsa, juve, baern, zenit, anderleht,psg, porto i vardar![]()
А за тие шо ја имаја ГГ3+ со 3 промашени шанси 1 на 1 ?Минута ќутење за тие шо ја имаја Рома 2![]()
Хаха, незнам не гледав, зато само за 2ка напишавА за тие шо ја имаја ГГ3+ со 3 промашени шанси 1 на 1 ?
Зезнати се утре утакмиците особено овие од 18ч ми се ептен непредвидливи.
Може да се проба
Бате 1Х, Порто е скоро во четвртфинале така да и нерешено па дури и пораз не е нешто страшно, задњата играат дома со Шахтјор и ништо чудно да си играат нерешно.
Рома е фаворит со ЦСКА ама и Русите уште имаат шанси а плус дома на тоа руските мразови може да останат непоразени, затоа и тука 1Х може да се проба.
БАТЕ 1Х
ЦСКА 1Х прават 3,3 во Спортлајф
Думбија, Најнголан и Љаич по една.Хаха, незнам не гледав, зато само за 2ка напишав![]()
Баксузирање, штом Рома две 1 на 1 промашиле автоматски и 2ката заради нив избега а и ГГ3+Думбија, Најнголан и Љаич по една.
Не знам зашто отварам форум никогаш немаше да ги изиграм мртвите грциЕве и паок изеде га на две лисчиња по една мора