- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Никаде не ги гледам русите,ги тргнале изгледаstaiv jas ushte pred mesec i pol mozhe, chelzi, barsa, juve, baern, zenit, anderleht,psg, porto i vardar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаде не ги гледам русите,ги тргнале изгледаstaiv jas ushte pred mesec i pol mozhe, chelzi, barsa, juve, baern, zenit, anderleht,psg, porto i vardar![]()
А за тие шо ја имаја ГГ3+ со 3 промашени шанси 1 на 1 ?Минута ќутење за тие шо ја имаја Рома 2![]()
Хаха, незнам не гледав, зато само за 2ка напишавА за тие шо ја имаја ГГ3+ со 3 промашени шанси 1 на 1 ?

Зезнати се утре утакмиците особено овие од 18ч ми се ептен непредвидливи.
Може да се проба
Бате 1Х, Порто е скоро во четвртфинале така да и нерешено па дури и пораз не е нешто страшно, задњата играат дома со Шахтјор и ништо чудно да си играат нерешно.
Рома е фаворит со ЦСКА ама и Русите уште имаат шанси а плус дома на тоа руските мразови може да останат непоразени, затоа и тука 1Х може да се проба.
БАТЕ 1Х
ЦСКА 1Х прават 3,3 во Спортлајф
Да не се праам паметен од после ама стварно незгодни се Русиве дома особено во овој период на годината. Јес да го дадоа голов на крај ама и Рома даде од слободен по грешка на живиот ѕид. Во однос на игра и по шанси беа 50-50.Думбија, Најнголан и Љаич по една.Хаха, незнам не гледав, зато само за 2ка напишав![]()
Баксузирање, штом Рома две 1 на 1 промашиле автоматски и 2ката заради нив избега а и ГГ3+Думбија, Најнголан и Љаич по една.
Не знам зашто отварам форум никогаш немаше да ги изиграм мртвите грциЕве и паок изеде га на две лисчиња по една мора