Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ми останаа уште интер од 0-2 и псж ГГ3+ како да ги бранам ?

И јас ја имав ПСВ, ме остави во игра. Ја гледав второ полувреме и штета ќе беше да не победат. Имаа пречка и 3-4 големи шанси.

Wolfsburg 1
Genk Standard GG
Besiktas 2
Roma 1
Tottenham 1
Villarreal 2
Etienne 0-3
Lyon 1
Club Brugge 1
Valenica 1

E toa ti e koga si nesrekja.. Si vikam, kje ja izbegnam Arsenal poshto znam deka kje kiksnat, kje ja staam Tottenham poshto mi se sigurni. Aha.

Добри ПСВ, во исто време Свонси дава 2 гола и ми се мести 1Х ДУПЛА шанса 1,75 :D

Псв ми ја дава у 90 Арсенал куротните примаат 2 гола за 5 минути:pos:,значи кој гревој сум:facepalm:.Им станувам сериозна конкуренција на Стефан и Џони,ајт се одјавувам ја од срањево наречено кладилница,нек се ебат у гз.

Псв ми ја дава у 90 Арсенал куротните примаат 2 гола за 5 минути:pos:,значи кој гревој сум:facepalm:.Им станувам сериозна конкуренција на Стефан и Џони,ајт се одјавувам ја од срањево наречено кладилница,нек се ебат у гз.
I ja taka se odjaviv koga 1 me ebeshe 6 dena po red, ali utredenta pak se vrakjav. Kje ti dobredojdam utre pak :pos:

Ама ми ги даде ПСВ и Арсенал :pos:

Немам очи за другите да барам "magija"

Еј денес каков поклон начекав на бет365 за корнери на Свонси-Арсенал. Си гледaм јас утакмица, некаде 10 минута и коментаторот кажува дека Свонси е екипа која што има најмалце корнери на утакмица во просек околу 2, а Арсенал пак обратно има највеќе корнери над 7 во просек. Одма идам да видам коефициенти и беше 2.37 за Арсенал дека ќе има повеќе корнери на крај (1-0 беше во корнери за Свонси во тој момент). Уплатив одма и помина, иако доста потешко од очекувањето. Најтрагично е тоа, што Свонси на почеток како ненормални изведуваа корнери и поведоа 5-0, па ја сврте Арсенал. Не проверував коефициент на 5-0 за Свонси во корнери. Сигурно бил над 4...
Не профитирав многу, али ќе си знам за друг пат да играм почесто против Свонси во корнери.

WHYQV9A.jpg

1 и гг ez katka :love:

Некој преска тука ги спомна Легија како сигурна 2ка пропратено со некоја анализа :D

Ми останаа уште интер од 0-2 и псж ГГ3+ како да ги бранам ?

Ај бе нека ми каже некој,у живо ли да ги бранам или да ги пуштам пред почеток и со кој тип да ја бранам псж пошо за интер логично е 3+ да ја бранам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom