Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера у псоледна секунда со тројка Варесе нерешено ми игра и само таа, денеска само Тотенхем со 1x.
Лошо.
Арно шо ја опнав сингл Гомел на 3000, ама се на се викендов сум 350 денара у профит :D

Вчера у псоледна секунда со тројка Варесе нерешено ми игра и само таа, денеска само Тотенхем со 1x.
Лошо.
Арно шо ја опнав сингл Гомел на 3000, ама се на се викендов сум 350 денара у профит :D

Има за кикиритки ;)

по дебилна екипа од Тотнем не сум гледал сезонава, Ериксен го сметав за поинтелегентен играч а он врска да си немал, имаше шанса да направи милиони добри контри, он ко дудукон Озил се на бок ги пушта топките

UNION COMERCIO - JUAN AURICH 1 @ 2,10.
Union Comercio за денес е комплетен и му се враќа Bogado 21/13.
Хуан Аурих без 3ца најдобри играчи, капитенот Balbuena 22/6 ,Vilchez 17/4 и најдобриот стрелец Rengifo 21/10.

/quote]
да не речите не кажав :) 1:0 FT

За утре поклон коеф. Ксанти 0-3 гола 1.17 мислам дека ова мора да се искористи :icon_mrgr:

Gi broev utakmicite koi zavrsile 0-0 , dosega so toj rezultat zavrsile 57 utakmici deneska.... prilicno mnogu

Солидно викендов , се заработи некој денар (y) :LOL:
Утре понеделник , некако ко тапа понуда да имат :cautious:

Izgleda :D

Brkajte gi vo kombi

Bogota - Deportivo 1.33
America de Cali - Quindio 1.25
Lyon - Marseille 1.30

Se vkupno 2.16 za over 0.5 site se na poluvreme , ako ne vleze gol do 50 min ke bide nad 3 koeficient.

rezultatite se seuste 0-0

За утре поклон на денот е кпр Астон Вила 2+ 1.45 вил хил

Oтидoв oнaкa oчaјнo кoцкaрски у 8 сaaт дa се вaдaм и ги лупaм Севиљa и Лoкерен дa тепaaт. Стигaм дoмa Лoкерен губи, пoсле некoе време Севиљa губи(80 и некoјa мин), гaсaм кoмпјутер гo фрлaм ливчетo. Пoсле сaaт време се пуштaм oнaкa дa видaм резултaти дaли сaмo Севиљa ме бутнaлa, глеaм тепaле a Лoкерен вoди. Тaмaн се пoрaдувaв, oнaкa нa крaткo декa немa дa идaм у минус денескa..aмa сaмo нa крaткo.. :/ Бaјaч!!!! Сaмo бaјaч мaјке му!

Izgleda :D

Brkajte gi vo kombi

Bogota - Deportivo 1.33
America de Cali - Quindio 1.25
Lyon - Marseille 1.30

Se vkupno 2.16 za over 0.5 site se na poluvreme , ako ne vleze gol do 50 min ke bide nad 3 koeficient.

rezultatite se seuste 0-0
ja odigrav za mala suma so + 2 utakmici, dva gola se vnatre, ajde uste 3 falat , mala uplata ama ok :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom